- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
manchester85 #41 üzenetére
Azért nem érted, mert nem figyelsz.
-
Polllen
félisten
válasz
manchester85 #38 üzenetére
Kicsit sajnálom, hogy nem figyelsz arra, amit írok és mindig a saját magad által elképzelt világot képzeled bele az én válaszaimba, de persze több is veszett mohácsnál...
Azért nem rohangál senki 2 hetes üzemidejű telefonokkal, mert azoknál a szűk keresztmetszet a tudás...Az angoloknál a felmérés arról szólt, hogy a JELENLEG kapható telefonoknál az üzemidő kitüntetett szerepet kap, mert tudásban mindegyik hozza kb ugyanazt a saját kategóriájában...(és mivel eltérő kultúra, lehet ők már felhagytak a "hűdefaxatelefonom van mutogatni" szindrómával)
Az pedig, hogy egy telefonnak legyen hosszabb üzemideje továbbra sem nyafogás, hanem egy igény, amit jelenleg nem tudnak kielégíteni, így szűk keresztmetszet. Vannak emberek, akiknek a tudás már elég, így szerintük gyúrhatnának az üzemidőre is. Kinek a pap, kinek a papné.
A netbook-kat felhozni példának nem sok értelme van, mert okosmobilokról beszélünk, nem hordozható számítógépről.
Mellesleg az is szép példa arra, hogy mennyire nem figyelsz arra, hogy mit írnak az emberek, hogy még mindig azon lovagolsz (ha már az üzemidő miatt mások meg "nyafognak), hogy miért fáj az embereknek a töltés...Nem fáj nekik, hogy tölteni kell a mobilt, ezért nem is nyafogás, amit csinálnak.
-
Polllen
félisten
válasz
manchester85 #35 üzenetére
Sztem rossz oldaláról közelíted meg a kérdést, és pl feleslegesen lovagolsz a bezzeg a régi telefonok milyen sokáig bírták témán...
Szimplán arról van szó, hogy ez most egy szűk keresztmetszet és az embereknek éppen ez nem tetszik...Az ipart pedig többek között azért remélhetőleg az igények is alakítják, így nincs azzal semmi baj, hogy az emberek hosszabb üzemidőt szeretnének. Ez még nem nyafogás.
-
Polllen
félisten
válasz
manchester85 #31 üzenetére
Pár hete olvastam egy cikket arról, hogy az angol embereknek a legfontosabb tényező mobilvásárlásnál az üzemidő...
Oo a végén még kiderül, hogy nem vagyunk egyformák?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
manchester85 #18 üzenetére
ahamm.
hol írtam én ezt? hol mondtam? Jaaa, h sehol?
Jaa, h nekem elég lenne ha 2000 mAh-s akksikat tennének a smartphone-okba? jaaaa?! Mekkora növekedéssel kéne számolni? 3-4 mm?
OMFG!MENNYI AZ MÁR?!
Példának okáért az 5800 1320 mAh-s akksija 3,5G-n nálam reggeltől estig bírta. 2000 mAh-val esélyes, h másfél napig is bírná ugyanolyan használat mellett... Mennyivel nőne a telefon térfogata? 10%-kal???? azdesok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Motoros topic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest