- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
pakriksz #112 üzenetére
Nézd meg hány és hány olyan hibajavítás érkezett az MS termékekre már, amik valamilyen távoli jogosultság szerzést akadályoznak meg. Ezek után ne mond, hogy minden csak és kizárólag a felhasználó egyetértésével történhet meg a gépen. Jön egy 0-day exploit amit kihasznál egy weboldal mielőtt kijön a folt rá, hopp már be is cuppantottad amit akartak...
Nálad még mindig egyszerűen a vakszerencse játszik.
szerk:
sh4d0w kolléga leosztásához meg külön gratulálok. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a kombináció hogyan véd a fertőzött weblapok ellen? Szerintem nálad is csak a szerencse védett eddig ilyentől.
Hónapokra visszamenően üres az avastom logja, de előfordult már olyan, hogy az adott weboldallal a víruskereső bontotta a kapcsolatot, mert az a gépre akarta csempészni a fertőzött állományokat, nem is kellett hozzá semmit leokézni, csak felmenni az oldalra, minden ment magától...A feladatkezelő nézegetése meg sokat nem jelent. Pl. Windows alatt ha valami ki akar menni a netre, az nyit egy svchost folyamatot magának. Jelenleg is van pár nyitva belőlük, meg nem lehet mondani, hogy mi megy ki netre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
droland1978 #83 üzenetére
Ez igen. Megérte.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Egri Imre #51 üzenetére
Anulu pl. a Steamen látható adatokat szokta nézni.
Amúgy ha már itt vagy, a gyakori linuxos problémák c. cikkben nem pontosítanátok utólag a Grub-os részt [link], hogy az a mai grub 2-es disztrókon is jó legyen? Nem is tudok már olyan disztrót mondani, ahol még grub1 van.
Én írtam is a fórumba a helyes megoldást [link] és a kezdő linuxos topic összefoglalójában is ott van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#13260800 #42 üzenetére
Nem tudom mit használsz, de pár éven és disztrón már túl vagyok, ez alatt mindössze egyszer Debianon fordult elő, hogy a Pidgin bugos verzióját tették be a fő tárolóba, de ugyanakkor minden más oprendszerre is ezt a verziót lehetett letölteni...
Egyébként semmi ilyennel nem találkoztam még, amikről beszélsz. Más se nagyon.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jól sikerült cikk, csak mintha hiányozna egy összefoglalás a végéről, úgy hirtelen véget ért a cikk.
Dyra: ez elég sok zöldség volt így egyben. Mi tart vissza egy víruskereső telepítésétől Linux alatt? Semmi, ott vannak az elérhető progik között. Tűzfalak szintén. Nem egy "desktop" disztrónál a telepítés folyamán már be lehet ezeket kapcsolni, még csak szakértelem sem kell hozzájuk.
Azt meg h. az átlag felhasználónak miért nincs ezekre szüksége, már leírták lentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest