- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nincs az a gamer, aki, ha a lelke mélyére tekint, ne tudná, hogy igazam van.
Egy tuningolatlan 3770 mindenre elég, de szerintem még egy i5 is, akkor miről beszélünk?
Haverom Unreal Engine 4-re programoz Google Cardboardnak VR-re alkalmas fejlesztői környezetet. Na, ő csak tuningoljon szépen.
-
Silenzio
addikt
Gondolja arra, hogy a P4-es meg Phenom 1-es időkhöz képest mennyivel kevesebben használnak desktop PC-t (laptop és tablet, sőt, okostelefon javára), mennyivel energiatakarékosabbak a CPU-k, és rögtön kijön, hogy sokat tettünk a zöldebb jövő felé. 7 milliárd ember fogyasztási szokásainak változása már meglátszik. 6-7 éve én is válogatott Phenom 2-est nyúztam felkúrva 4400 Mhz-re. Pointless. Farokméricskélés a semmire. Amíg nem vagy hardcore grafikus, programozó satöbbi, addig csak f@szállításra jók a megahertzek, de veheted hozzá a méregdrága hűtést meg a gardrób nagyságú toronyházat, nyáron meg ezerrel nyomatod a klímát (ha nincs, veszel), és rágod a körmöd, mikor jön a kékhalál vagy mikor posszan el a táp. Nekem mindkettőből kijutott anno jócskán.
Mondok én neked valamit: Akkora a számítógépem, mint egy cipősdoboz. 5 terányi vinyó, 8 giga ram, i7 3770 meg combos vga is belefért, nem kellett a vízhűtés, mégse süvít, mint a disznó, Crysis 3, BF4, Witcher 3, GTA V, you name it, maxon fut minden full HD-ben. Meg aztán, kinek van ideje gémelni?
Az ennél nagyobb igény rétegigény, és talán érdemes elgondolkozni azon, mennyire jogos igény. Én a korral hál'istennek kinőttem ebből az ökörségből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest