- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
margithid #209 üzenetére
Ez alapján viszont a pro jó árban lesz, ha itthon 200k lesz, az nem rossz szvsz.
Viszont az RT verzióért nagyonsok a 600$, ha ez ennyi lesz, akkor a gagyibb tabletgyártók se hiszem, hogy 400$ alatti áron ki tudnának adni win8 RT-vel szerelt tabletet.
Nincs más gyüjteni kell pro változatra -
Gabor970
addikt
válasz
margithid #198 üzenetére
nekem mindenképp csak az x86-os jöhet szóba, sok pókerteremnek nincs android alá kliense. Pontosabban kb 3-4-nek van összesen, de azok nálam sajna nem játszanak.
Ez a legnagyobb gondom, mert szeretnék tabletet, de csak windows xp vagy W7 ami jelenleg jó.
A wind hihetetlen strapabíró, négy éve folyamatosan nyüstölöm, szerintem összesen nem volt 10 nap, amikor nem kapcsoltam be, és bírja. Fél évente kiporszívózom, akku még mindíg 83%-os. Nekem nagyon pozitív, csak az N270 atom a 945-ös grafikus vezérlővel sajnos lassan kezd kevés lenni még pókerhez is. 5 megnyitott asztalnál már érződik lassulás, van, hogy nem cselekszik, hiába kattintok. Természetesen próbáltam már a windowst lightosra venni, korrektül ki van pucolva, de már kevés sajnos. 2G ram is van.
NNo, egy szó mint 100, megérett a cserére, és ez kimondottan tetszik.
Igazad van, ha a 700$-t 200e Ft közelébe gondolom magyar árnak, akkor már az elég túlzó. Nagyon sokféle kis notebook kijön ebből az összegből, és az 1kg bizony már nem az a tablet súly, amivel könnyen lehetne bánni mondjuk ágyban fekve.
Többet fogunk tudni, ha már kézbe lehet venni. Jól látom, hogy ez csak november környéke??? Elég hülye taktika, most bemutatni, aztán fél év múlva lehet megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest