Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kilobeat
tag
Ez egy nagyon nem szimpatikus dolog a Microsofttól.
Ha ezt nem lehet kapni, akkor persze, hogy az almát veszi a nép.Nem igazán értem ezt a termékpalettát: im3, i5, i7, ugyanabban a házban, ugyanolyan hűtéssel.
Az jó, hogy megmaradtak a profi, erős CPU vonalon, de a legolcsóbbat miért kellett lebutítani?A 200 dolláros egyedi csatlakozós dokkolójukkal elmehetnetnek a picsába, pláne úgy hogy HDMI helyett 3db MiniDisplay-jel avantgardkodnak!
USB 3.1?
Szerintem túl sokáig verték az 1.1mm-eres háttérvilágításra, és közben a portok tekintetében elment a világ.Tetszik, kéne, de többet vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest