- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Mi az, hogy nincs ideje?
Elkölt egy kisebb vagyont és csak azért nem a hőn áhított gépet veszi meg, mert nincs egy szabad szombatja kiugrani Ausztriába? Ez butaság.
Ismerek néhány cégvezetőt, felsővezetőt, akik megtehetik, hogy 6-800ezerért vegyenek maguknak gépeket. Általában több szabadidejük van, mint nekem, egyszerű melósnak... -
tothmaxy182
őstag
Oké, legyen, bár nem értek egyet. Akinek van pénze egy ilyen gépre, annak meg sem kottyanik átugrani érte Ausztriába, a határ mellé. Ha van rá 600ezred, és ilyen gépet akarsz, akkor már nehogy az a pár száz kilométer legyen az akadály. Mennyi lesz a benzinköltség 10-15ezer forint?
Nah mindegy. A lényeg, hogy ha valaki emiatt vesz Magyarországon inkább Macbookot, az MS akkor sem fog csődbe menni. Talán túléli annak az 5 embernek az elvesztését.Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.
Belegondolva, teljesen logikus, hogy Magyarországon nem szórakoznak a forgalmazással... Persze attól ez még szomorú.
-
orbano
félisten
ez jogos. akinek nem a számítástechnika az élete, és van pénze, az bemegy a boltba és vesz magának valamit. ez elég erősen a többség... én hiába vagyok enthusiast, nekem sem szimpi külföldről venni, ha nem biztosított az itthoni szervizelés.
egyébként ez hogy van surfaceknél? villággarisak, kiszolgálnak itthon, esetleg lehet honosítani, mint Dellnél? -
Gusztáv
addikt
-
tothmaxy182
őstag
"Ha ezt nem lehet kapni, akkor persze, hogy az almát veszi a nép."
Milyen nép? Hány százalékos a Mac részesedése? 5-6? (tippelek, lusta vagyok utána nézni) Ezt azért túlzás népnek nevezni. Aki Windowsos gépet akar venni, az úgyis azt vesz, aki meg Mac-et, az azt. Akár lehet kapni itthon, akár nem, úgyis megoldja...A hírhez: Szuper a cucc, de ennyit nem adnék érte.
De ez már egyéni probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest