- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Mi az, hogy nincs ideje?
Elkölt egy kisebb vagyont és csak azért nem a hőn áhított gépet veszi meg, mert nincs egy szabad szombatja kiugrani Ausztriába? Ez butaság.
Ismerek néhány cégvezetőt, felsővezetőt, akik megtehetik, hogy 6-800ezerért vegyenek maguknak gépeket. Általában több szabadidejük van, mint nekem, egyszerű melósnak... -
tothmaxy182
őstag
Oké, legyen, bár nem értek egyet. Akinek van pénze egy ilyen gépre, annak meg sem kottyanik átugrani érte Ausztriába, a határ mellé. Ha van rá 600ezred, és ilyen gépet akarsz, akkor már nehogy az a pár száz kilométer legyen az akadály. Mennyi lesz a benzinköltség 10-15ezer forint?
Nah mindegy. A lényeg, hogy ha valaki emiatt vesz Magyarországon inkább Macbookot, az MS akkor sem fog csődbe menni. Talán túléli annak az 5 embernek az elvesztését.Ami meg fontos piac, ott úgyis jelen vannak. 6-800ezres gépek piacán Magyarország nem tényező.
Belegondolva, teljesen logikus, hogy Magyarországon nem szórakoznak a forgalmazással... Persze attól ez még szomorú.
-
orbano
félisten
ez jogos. akinek nem a számítástechnika az élete, és van pénze, az bemegy a boltba és vesz magának valamit. ez elég erősen a többség... én hiába vagyok enthusiast, nekem sem szimpi külföldről venni, ha nem biztosított az itthoni szervizelés.
egyébként ez hogy van surfaceknél? villággarisak, kiszolgálnak itthon, esetleg lehet honosítani, mint Dellnél? -
Gusztáv
addikt
-
tothmaxy182
őstag
"Ha ezt nem lehet kapni, akkor persze, hogy az almát veszi a nép."
Milyen nép? Hány százalékos a Mac részesedése? 5-6? (tippelek, lusta vagyok utána nézni) Ezt azért túlzás népnek nevezni. Aki Windowsos gépet akar venni, az úgyis azt vesz, aki meg Mac-et, az azt. Akár lehet kapni itthon, akár nem, úgyis megoldja...A hírhez: Szuper a cucc, de ennyit nem adnék érte.
De ez már egyéni probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest