Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Itt van példának az intel atom z3740, meg az i5 4202Y. Mindkettő kiválóan elvisz egy passzívan hűtött win 8-as tabot. Miért ne tudna OSX-et is elvinni. Megvan a technológia hozzá, az applenek csak ki kéne vitelezni.
#311 Az a bay trail szintje. A hd 4400 az 720p-be a legújabb játékok nagy részét is viszi, [link] bár ez sem éppen gamer konfig. Ezért szoktam volt mondani, hogy i5 4250U-val jobb lett volna..... -
rudi
nagyúr
Legfeljebb a lebegő zsanér meg a sivító hűtés elkerülése (tényleg halkabb a Surface Pro 2 mint a legtöbb ultrabook), meg talán egy plusz kényelmi faktor heverészve használás közben (a tabletet nem alszod zsanérjánál fogva két részre, ha véletlenül becsukott szemmel nézed meg a film végét vagy olvasod a könyvből az utolsó két oldalt). Néha jó csak úgy felkapni és beletúrni billentyűzet nélkül még ha nincs is sok értelme meg nem is hatékony. Ja, és az esetleges jegyzetelés, rajzolás amit, előttem írtak.
-
MongolZ
addikt
Félreérthetően írtam, a laptop 3,5 kg volt, a táska volt meglepően nehéz, azt hiszem egy Dell volt, agyon volt merevítve. Plusz egér, töltő. Lehet kicsit alá is lőttem.
"A laptopodat milyen gyakran és milyen sokáig szoktad (egy) kézben tartva használni?"
Használni semeddig. De itt 1 kg-ról volt szó. Hatalmas teljesítménnyel. Azért vegyük azt figyelembe, hogy itt nem az általános iskola 5. osztály a célközönség, akik Angry Birdsözni akarnak. Ilyet azért vesz az ember, hogy használja.
59: gerii: Használtál már hosszabb távon 8 vagy 8.1-et? Szvsz kevesebb a különbség, mint az XP/Vista (vagy legyen inkább 7) váltáskor. Akkor is ment a sírás, most is megy. Most meg mindenkinek a 7 a "legjobb".
-
bteebi
veterán
"A laptopodat milyen gyakran és milyen sokáig szoktad (egy) kézben tartva használni?"
Azért az már egy Macbook Air-rel is teljesítmény értékű, bár tény, hogy egy DTR notival már igazi kihívás lenne - ha másnak nem, akkor a gép házának
. Lehet laptopot tartani egy kézzel, de dolgozni elég kényelmetlen lenne vele, hogy a tízujjas gépelés nehézségeiről már ne is beszéljek
.
#57: Lehet, hogy azért, mert nagy (közel 100%) volt a "selejt"arány.
-
MongolZ
addikt
Ez nem elméleti testépítés, én 4 évig jártam minden nap vonatozva a táskával együtt 5 kilós laptopommal. Nem haltam bele. Nem azt mondom, hogy kényelmes volt, de az volt, nem volt más. Most meg az ötöde miatt siránkozik mindenki.
Billentyűzet meg egyértelműen csak a munkához kéne, az esetek többségében el lehet lenni anélkül is. Ettől függetlenül külső billentyűzet nélkül nem kellene.
-
pzstm
titán
viszont az 505ezer HUF bill nélkül, vagy 400ezer billel azért elég komoly különbség
Akiknek van, azok használják irodában is, ott természetesen kikötik nagy monitorra, és bluetoothos bill+egér.
Az üzemidő meg elég finom.
Én amúgy tavasszal tervezek masinát venni, s jelenleg egy Lenovo Yoga2 Pro-val szemezgetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest