- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"A laptopodat milyen gyakran és milyen sokáig szoktad (egy) kézben tartva használni?"
Azért az már egy Macbook Air-rel is teljesítmény értékű, bár tény, hogy egy DTR notival már igazi kihívás lenne - ha másnak nem, akkor a gép házának
. Lehet laptopot tartani egy kézzel, de dolgozni elég kényelmetlen lenne vele, hogy a tízujjas gépelés nehézségeiről már ne is beszéljek
.
#57: Lehet, hogy azért, mert nagy (közel 100%) volt a "selejt"arány.
-
bteebi
veterán
"Nagyon puhány lett a mai világ, hogy ha egy szűk 1 kg-os számítógépet már soknak mondunk..."
Ennyi erővel egy mobiltelefon is lehetne 80 deka, mert hát az se sok...
Az már más kérdés, hogy erősen húzná a zsebedet. Egy kiló egy tabletnek, amit akár egy kézzel is tarthatsz bizonyos körülmények között (ha épp nem tudod sehová se letenni, de nem a nyelveddel akarod az érintőkijelzőt használni
.
Amúgy korábban egy az egyben osztottam volna a véleményed (részben most is osztom), de erősen megváltozott a gondolkodásom, amikor a kb. 2,5 kilós (töltővel, táskával kb. 3 kilós) Toshiba laptopommal ingáztam naponta a négyeshatos villamoson a Körúton. Hidd el, eléggé tudta húzni a vállamat (pláne olyankor, amikor tömve volt a villamos), pedig csak vagy 10 percet utaztam vele. Előtte én is körberöhögtem mindenkit, aki a laptopjának a súlyára panaszkodott, de beláttam, hogy igazuk volt. Itt amúgy árnyaltabb a kép, mert nem akkor nehéz az 1 kiló, amikor az asztalon vagy a táskádban van, hanem amikor egy kézzel kell vele egyensúlyoznod.
"Nekem pont tetszik a súlya és a vastagsága, ez legalább anyagból van, nincs bazári kartondoboz érzése az embernek."
A 14 mm tényleg nem hangzik (annyira) soknak, de ránézésre már eléggé bumfordi. Ha a kezembe foghatnám, akkor valószínűleg már nem így gondolnám. Összességében szerintem megegyezhetünk abban, hogy ez a legkisebb gond vele
.
"Negatívumként a csak FullHD kijelzőt tudnám felhozni, de azzal is el lehet lenni."
Mi a baj a Full HD-vel? Kevesled?
Szerintem nagyjából rendben van, feleslegesen soknak viszont semmiképp sem nevezném.
-
bteebi
veterán
Ez egy billentyűzet nélküli, rohadt drága laptop!
Hatalmas fail, pláne az aktív hűtés miatt. Kicsit az első generációs "mobil"telefonokra emlékeztet. "Vastag" (bár ez lenne a legnagyobb gond vele...), relatíve nagyon nehéz, az ára meg... hát nem kevés. Mondjuk tény, hogy a teljesítménye brutális, több téren gyorsabb, mint az asztali gépem
, de akkor is, ez így ebben a formában nevetséges.
Inkább lenne feleennyi a teljesítménye, csak legyen mellőzve az aktív hűtés. Meg mondjuk kicsit legyen olcsóbb. Az már teljesen mellékes, hogy a kamerái már csájnafón szinten is a rosszabbak közé tartoznának (oké, ez egy tab, még annyi értelme sincs rajta a kamerának, mint egy telefonon), akár le is hagyhatták volna legalább az egyiket, legalább valamivel olcsóbb lenne
. Amúgy szerintem az se normális, aki tetszőleges anyagi háttér mellett kiad több, mint fél misit egy tabletre, pláne egy ilyenre, egy felemás Góliátra. Még jó, hogy nincs hozzá 3,5"-os HDD-hez dokkoló, bár igazából túl sok vizet már nem zavart volna
.
#32: Azért ennek az árából már lehet venni jó minőségű laptopot és tabletet, sőt kiépítéstől függően akár még egy jó telefont is. Egy "átlagos" csúcstelefont 120-130k-ért már meg lehet venni, kellően jó tabletet 100k-ért már simán lehet venni, 150k körül pedig már egész korrekt laptopok vannak. A három készülék ára együtt 370-380k, de a telefonon, sőt a tablet árán is lehetne faragni, akár a laptop javára is. Persze ez így nem egy készülék, de használhatóságban és és föld a kettő (vagy esetleg három)
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest