- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #230 üzenetére
P6?
Llano óta kijött Trinity, Richland...
Nem nagy ugrások, de mégis. i7-et igencsak szélsőséges körülmények között tud elverni, bár attól függ, hogy melyiket... -
MongolZ
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #228 üzenetére
Nem maradtál le az utóbbi időben 1-2 dologról???
-
MongolZ
addikt
Félreérthetően írtam, a laptop 3,5 kg volt, a táska volt meglepően nehéz, azt hiszem egy Dell volt, agyon volt merevítve. Plusz egér, töltő. Lehet kicsit alá is lőttem.
"A laptopodat milyen gyakran és milyen sokáig szoktad (egy) kézben tartva használni?"
Használni semeddig. De itt 1 kg-ról volt szó. Hatalmas teljesítménnyel. Azért vegyük azt figyelembe, hogy itt nem az általános iskola 5. osztály a célközönség, akik Angry Birdsözni akarnak. Ilyet azért vesz az ember, hogy használja.
59: gerii: Használtál már hosszabb távon 8 vagy 8.1-et? Szvsz kevesebb a különbség, mint az XP/Vista (vagy legyen inkább 7) váltáskor. Akkor is ment a sírás, most is megy. Most meg mindenkinek a 7 a "legjobb".
-
MongolZ
addikt
Ez nem elméleti testépítés, én 4 évig jártam minden nap vonatozva a táskával együtt 5 kilós laptopommal. Nem haltam bele. Nem azt mondom, hogy kényelmes volt, de az volt, nem volt más. Most meg az ötöde miatt siránkozik mindenki.
Billentyűzet meg egyértelműen csak a munkához kéne, az esetek többségében el lehet lenni anélkül is. Ettől függetlenül külső billentyűzet nélkül nem kellene.
-
MongolZ
addikt
Megfogtok kövezni, de nekem tetszik, az árával sincs különösebb gondom, a konkurenciához képest korrekt. A kamera számomra mindegyik tabletben és telefonban felejtős, szóval nálam ez nem szempont. Az is igaz, hogy kizárólag külső billentyűzettel tudom elképzelni az egészet.
Nagyon puhány lett a mai világ, hogy ha egy szűk 1 kg-os számítógépet már soknak mondunk... Nekem pont tetszik a súlya és a vastagsága, ez legalább anyagból van, nincs bazári kartondoboz érzése az embernek.
Negatívumként a csak FullHD kijelzőt tudnám felhozni, de azzal is el lehet lenni.Egyébként miért kell egy tabletet egy telefonnal, laptoppal összehasonlítani? Más felhasználási terület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest