- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
igen, egy-két beépített szolgáltatás futhat egy időben az iPhoneokon, viszont külsős programoknak azért nem engedik, hogy ne attól függjön a rendszer rendelkezésre állás, melyik programozó mit-hol baszott el. nem rossz koncepció ez, bár 3 év alatt bebizonyosodott, kéne pár kivétel GPS, IM, egyéb esetekben. az meg hogy kilépés után mi történik, programozói hanyagság ha nem menti el az állapotot a program. szerintem mobil oprendszereknél ez egyébként az eddigi legjobb koncepció, persze ha van mellé egy push notification-szerű és szintű rendszer.
szerk: t72killer: ez szubjektív, de jelen állás szerint (képek, infok) az Android és az iPhone OS is túlnőtte a még meg sem jelent WP7 szintjét, aztán lehet user experience teljesen más lesz, de eddig epic fail sok szempontból szerintem ez az új rendszer.
-
Zirowe
nagyúr
Ipod touch-on pl: elindítok egy játékot,és tök mindegy,hogy kikapcsolom a játék zenéjét, külön a saját zenémet nem tudom hallgatni,hiába próbálom elindítani..
Ez persze nem mindegyiknél van így, de a játékok nagy többségénél igen.Na, az ilyen nem létező multitasking nem kell nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- E-roller topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest