- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
na hát igen, nem is értem hol van 10-12 szellemesebbnél szellemesebb kép, hol vannak azok, akik szerint semmire sem lesz használható a technikai visszalépés WP7, akik szerint a WP7 semmiben sem másolja az iPhonet, meg a milyen mocskos a Microsoft, csak a lenyúlás a lényeg satöbbik.. ez akárhogy is, de nagy fricska sokaknak
érdekes módon most ugyanarra nem az előbbiek a reagálások, hanem hirtelen mindenkinek kezd megtetszeni a dolog
akinek meg (még) nem jön be az most valahogy mégse dobálózik olyan szavakkal, mint pár éve..
-
vehement69
senior tag
igen, egy-két beépített szolgáltatás futhat egy időben az iPhoneokon, viszont külsős programoknak azért nem engedik, hogy ne attól függjön a rendszer rendelkezésre állás, melyik programozó mit-hol baszott el. nem rossz koncepció ez, bár 3 év alatt bebizonyosodott, kéne pár kivétel GPS, IM, egyéb esetekben. az meg hogy kilépés után mi történik, programozói hanyagság ha nem menti el az állapotot a program. szerintem mobil oprendszereknél ez egyébként az eddigi legjobb koncepció, persze ha van mellé egy push notification-szerű és szintű rendszer.
szerk: t72killer: ez szubjektív, de jelen állás szerint (képek, infok) az Android és az iPhone OS is túlnőtte a még meg sem jelent WP7 szintjét, aztán lehet user experience teljesen más lesz, de eddig epic fail sok szempontból szerintem ez az új rendszer.
-
vehement69
senior tag
előremutató ez és sok szempontból jobb is, mint a 6.x, meg nincs is ezzel semmi baj, viszont sokan azért szerették a 6.x-et is minden hibájával együtt, mert olyan szinten testreszabható volt, hogy megérte a modernebb megoldások helyett ezt használni sokaknak. és ők maradtak a wm-nek a legnagyobb tábora => erre kijönnek a WP7-tel, ami kezelőfelületében eléggé elvont megoldásokat alkalmaz (plusz ezt ugye nem nagyon lehet majd megváltoztatni a hírek szerint), és a wm-hez képest legalább akkora korlátok közé szorítják a lehetőségeit a felhasználóknak, mint ahogy ezt az iPhone teszi. tehát lényegében szemen köpik a megmaradt táboruk nagy részét. na EZ a baj. én ezt úgy tudtam volna akkor már elképzelni, ha a nagy tömeg a cél, hogy valami kevésbé túlgondolt GUI-t húztam volna a rendszer fölé. vagyis fene tudja, lehet nekem van ízlésficamom, de továbbra sem jön be és ebből kifolyólag szerintem sokaknak nem fog, vannak persze jó ötletek, de nem az a fajta amin a szememet legeltetném..
-
vehement69
senior tag
ez a topik jó referencia lesz már előre látom az iPhonefikázók elfogultságát illetően
Mondjuk én most nagyot csalódtam, lényegében így 3 évvel el vannak maradva a Microsoftnál, kidobják azt kb más témával, amit az iPhone tudott ekkora. Vagyis legyen inkább 2 év, mert az korrektebb, azért az iPhone első generációjának voltak más hiányosságai is (bár kinek mi hiányzik, mms ilyenek kellettek a francnak 'feature'-ként), szóval a WP7 kb az iPhone OS 2.0 szintje, szigorúan ilyen szempontból.
Mindenesetre ez a no multitasking nem akkora érvágás szerintem és egyáltalán nem biztos, hogy a 4-es szifon tudni fogja, minden egyes új iPhone előtt eddig szárnyra keltek ezek a pletyik. A WM régi betegsége (r=1 szempontból), azaz a belassulás meg fog ezzel szűnni, így volt értelme, legalább lesz 1 terméke a Microsoftnak, ami mindig gyors (nagyon gonosz szmájli.gííf).. Az persze érdekes, hogy ebben az esetben nem értem a viszonylag magas HW követelményt, igaz mire kijön nem is nagyon lesz 'szarabb' vasú telefon. Valamint én a copy paste-nek ugyan nagyon örültem, mert marha jól van megoldva iPhoneon, de sem előtte, sem azóta nem használtam és ha a WP7-ben lesznek ilyen speciális formákat (telefonszám, ímélcím, stb) felismerő featureök még lehet hogy helyenként gyorsabb megoldás is lesz, nekem így elsőre nem is tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest