Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
azért valljuk be őszintén, baromira nem mindegy milyen oprendszert futtat a cpu... ezzel nincs is baj.
a probléma ott kezdődik, hogy jópár fórumozó úgy gondolja, hogy csak az mondhat véleményt a telefonról aki a kasszánál kiperkált érte negyedmisit. vicc.
ma pont aréna médiájában nyomogattam a 950-et egy jó 20percet, de félperc alatt le lehetett szűrni, hogy pl egy 920-hoz hol áll a rangsorban összeszerelés minőségében... (hát nagyon nem ott ahol a típusszámából & árából következne).
azok az oldalgombok nagyon ciki minőségűek, élesek és gusztustalanok.
az XL-eket sajnos elvitték. pedig azt is szívesen végigaláztam volnaszerintem mozo tokkal az XL jó teló lesz olyan február környékén 120ezeré, de amúgy ...
cserébe a MSos csajszi aranyos volt és eléggé képben volt.amúgy az XL akksija tovább bírja realworld, mint a sima950 ?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest