- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
azért valljuk be őszintén, baromira nem mindegy milyen oprendszert futtat a cpu... ezzel nincs is baj.
a probléma ott kezdődik, hogy jópár fórumozó úgy gondolja, hogy csak az mondhat véleményt a telefonról aki a kasszánál kiperkált érte negyedmisit. vicc.
ma pont aréna médiájában nyomogattam a 950-et egy jó 20percet, de félperc alatt le lehetett szűrni, hogy pl egy 920-hoz hol áll a rangsorban összeszerelés minőségében... (hát nagyon nem ott ahol a típusszámából & árából következne).
azok az oldalgombok nagyon ciki minőségűek, élesek és gusztustalanok.
az XL-eket sajnos elvitték. pedig azt is szívesen végigaláztam volnaszerintem mozo tokkal az XL jó teló lesz olyan február környékén 120ezeré, de amúgy ...
cserébe a MSos csajszi aranyos volt és eléggé képben volt.amúgy az XL akksija tovább bírja realworld, mint a sima950 ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Motoros topic
- iPhone topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csinált valamit a Nokia: megváltoznak a telefonhívások
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest