Hirdetés
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok Van egy lumia 950 xl telefonom, sikerült unlockolnom a bootloadert, de a restart után egy szöveges kép fogad a telefonon hogy lumia bitlocker recovery key setup stb. nem lép tovább. csak restartolni tudom, meg újra húzni az egészet. Az a gond, hogy windows11ről csinálom a win11 bitlocker miatt? Xp alatt kéne ilyesmit csinálni? A windows 11 zavar be? Egy ideje volt már ilyen telefonom, gondoltam felélesztem, meg láttam hogy rá lehet varázsolni a windows11et, de ahhoz unlockolni kell a bootloadert, meg storage mód kell, de nálam az unlock bootloader nyitása után bitlocker fogad.
a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!
Aki nem hiszi hogy van windows11 erre a telefonra akkor a kereső linkjeim:
windows 11 on lumnia mobile:[link]
a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest