- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok Van egy lumia 950 xl telefonom, sikerült unlockolnom a bootloadert, de a restart után egy szöveges kép fogad a telefonon hogy lumia bitlocker recovery key setup stb. nem lép tovább. csak restartolni tudom, meg újra húzni az egészet. Az a gond, hogy windows11ről csinálom a win11 bitlocker miatt? Xp alatt kéne ilyesmit csinálni? A windows 11 zavar be? Egy ideje volt már ilyen telefonom, gondoltam felélesztem, meg láttam hogy rá lehet varázsolni a windows11et, de ahhoz unlockolni kell a bootloadert, meg storage mód kell, de nálam az unlock bootloader nyitása után bitlocker fogad.
a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!
Aki nem hiszi hogy van windows11 erre a telefonra akkor a kereső linkjeim:
windows 11 on lumnia mobile:[link]
a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!