- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok Van egy lumia 950 xl telefonom, sikerült unlockolnom a bootloadert, de a restart után egy szöveges kép fogad a telefonon hogy lumia bitlocker recovery key setup stb. nem lép tovább. csak restartolni tudom, meg újra húzni az egészet. Az a gond, hogy windows11ről csinálom a win11 bitlocker miatt? Xp alatt kéne ilyesmit csinálni? A windows 11 zavar be? Egy ideje volt már ilyen telefonom, gondoltam felélesztem, meg láttam hogy rá lehet varázsolni a windows11et, de ahhoz unlockolni kell a bootloadert, meg storage mód kell, de nálam az unlock bootloader nyitása után bitlocker fogad.
a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!
Aki nem hiszi hogy van windows11 erre a telefonra akkor a kereső linkjeim:
windows 11 on lumnia mobile:[link]
a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest