- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Egy hozzáértőt szeretnék meg kérdezni, ki szeretném cserélni a panelt a lumia 950xl telefonomon, mert elveszett rajt az imei számom rajta! És már nem hozható vissza.
Ha vennék egy másik panelt, annak rajta van a rá való imei száma?!
ő róla lenne szó:
[link]
A kérdésem az lenne, hogy elég volna csak ez a panel, és hogy megoldaná e az imei problémát? Nem gond, ha 1 simes, csak kérdezem hogy jó e az én fehérszínű lumia 950 xlembe.A válaszokat előre is köszönöm! -
Marcsello31
őstag
válasz
sharplaninac #2210 üzenetére
Szia! Ment email és üzenet, ha el rontottad akkor sincs nagy gáz, vissza lehet rá telepíteni a rá való romot, majd utána a winfost. Én is így tettem, lényeg, hogy legyen feltöltve az akku, ez a legfontosabb mindennél.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #2206 üzenetére
Sziasztok! A probléma megoldódott, nem a legjobb usb csatlakozóba csatlakoztattam a kábelt, és kellett még egy usb hub is, na meg be kellett állítani a progamon az xp módot, hogy ne win11ként kezelje, lényeg hogy sikerült minden.
És sikerült feltelepítenem
a youtuben látottak alapján a windows11 arm64 magyar változatát. Jelentem fut!
CPU 8 mag.
ram 3gigabyte ram.
google drive képek, eléritek e vajon?
[link]
Jelentem tényleg igaz a hír, hogy bizonyos lumia telefonokra rá megy, emulator mentesen
a telefonra, csak hogy feléledjen kicsit a topic.Menete, kell egy windows phone internals 2.4 progam amivel unlockoljuk a bootloadert,
ha ez sikerült, akkor át kel raknunk storage módba a telefont, és ha ez is meg van,
akkor egy másik progammal Egy ugynevezett Woa-lumnia deployer progammal kel feltelepítenünk a win11arm64et az install.wim fájl kiválasztásával.
eléritek a driveot?
típus lumia 950 xl.
máshová feltöltött képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Marcsello31
őstag
Sziasztok Van egy lumia 950 xl telefonom, sikerült unlockolnom a bootloadert, de a restart után egy szöveges kép fogad a telefonon hogy lumia bitlocker recovery key setup stb. nem lép tovább. csak restartolni tudom, meg újra húzni az egészet. Az a gond, hogy windows11ről csinálom a win11 bitlocker miatt? Xp alatt kéne ilyesmit csinálni? A windows 11 zavar be? Egy ideje volt már ilyen telefonom, gondoltam felélesztem, meg láttam hogy rá lehet varázsolni a windows11et, de ahhoz unlockolni kell a bootloadert, meg storage mód kell, de nálam az unlock bootloader nyitása után bitlocker fogad.
a windows 11 bitlockerje zavarbe? Most újra telepítem az egészet, mert újra lehet, csak hol rontom el? Lehet hogy windows xp kéne ahol nincs ilyen bitlocker marhaság? A Válaszokat elóre is köszi!
Aki nem hiszi hogy van windows11 erre a telefonra akkor a kereső linkjeim:
windows 11 on lumnia mobile:[link]
a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest