Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
válasz
gyurica úr #2186 üzenetére
Bár én már nem használom egy éve, de kb. havonta bekapcsolom, lefrissítem. (No meg néha a kisfiam nézegeti rajta a fényképeket), de azért köszönet a BKK-nál történt eljárásodért.
A Monument Browser-re gondoltam, az frissült még decemberben is.
Bár úgy tűnik vége már mindennek. Most bekapcsoltam és nem jött jelzés friisíthető app-ról a store-ban, a "Frissítések beszerzése" gombra nyomás után sem, ami azt jelenti, hogy már nem lehet semmit frissíteni, még ha a szerző készítene is frissítést. (Nekem van egy jó pár app, amit soha nem engedtem frissíteni, így még régről van frissebb változata, így azokat legalább fel kellene ajánlania.) Azaz, rendszer szinten van már letiltva a frissítés.
Tehát, azt hiszem tényleg végleg R.I.P.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest