Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csirkejozsi

tag

válasz NGC #4117 üzenetére

Köszi a válaszokat. :) Akkor nem egyedi problémákról van szó, és nem csak a 930-on vannak jelen, legalábbis a legtöbb.
    Azért itt tettem fel a kérdést, mert a 950 már kifejezetten Win10-hez készült, és kíváncsi voltam, hogy az ahhoz kiadott Win10 buildben ugyanúgy jelen vannak-e a problémák. Ez a Viberes kontaktlistás dolog nekem is új. :D

• Csirkejozsi

tag

Sziasztok!
    Én egy L930 tulaja vagyok, csak azért tévedtem ide, mert érdekelne egy két szoftveres bakiról, hogy az L950 esetében is fennállnak-e. Nem nagy dolgok, de bosszantanak. :D A legfrissebb Win10 van rajta, és az alkalmazásoknak is a legfrissebb verziói.
    1. e-mail írásánál ha leírok egy hosszú í-t, akkor onnantól nem ír semmit, amíg ki nem törlöm az í karaktert
    2. az Outlook Mail és Calendar appok élő csempéje nagy ritkán hajlandó működni, de általában mozdulatlan, és csak az alkalmazás ikonja látható rajta, semmi információ (újraindítással a naptáré működik, bár mindig csak másnapig)
    3. fejhallgatót bedugva többször is előjött, hogy csak a feléből szólt a zene, majd kihúzva teljesen lefagyott a telefon (soft reset oldotta meg)
    4. az elő csempék marha sok esetben beragadnak, nem frissek, olyan dolgokról értesítenek, amelyek már elavultak (Outlook Mail, Viber), illetve ha nem a csempére bökve nyitom meg az alkalmazást, hanem az értesítési sávon megjelenő szalagra bökve, akkor nem tűnik el róluk az értesítés
    5. Előfordult, hogy jelzett a telefon új e-mailt az értesítési sávon, de az alkalmazást megnyitva nem jelent meg semmi (tényleg jött mail, mint utóbb megtudtam). Ehhez hasonló jelenséget már többször tapasztaltam a Messenger és Viber alkalmazásokban is.
    +1. Viberben nem működik a < jel. (tudom, ez valószínűleg nem a rendszer hibája, bár ki tudja...)
    Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Csak az érdekel, hogy valami csoda folytán ezek L950-en jól működnek, vagy ugyanez a helyzet ott is?

Új hozzászólás Aktív témák