- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMb0
tag
válasz
útakadály #1200 üzenetére
Köszi a 735-s tippet is, 640 lesz végül ezek és a fentiek alapján az én választásom majd, mert amúgy a Telekomnál nincs 650 (a 640 meg kifutó, így kíváncsi vagyok mi lesz, ha elfogy
).
De csak a külső miatt ugyanazért a vasért sem adnék többet, így fix a 640, a belső tár pedig irreleváns egy 2. számú backup telefonnál.
-
RAMb0
tag
válasz
útakadály #1149 üzenetére
Megkövetem magamat, mert mélyebben utána olvastam, elhamarkodott volt a kijelentésem:
A 640 és 650 közül én most bevallom csak a SoC specifikációkat és amúgy a relatív, használatbeli tudást nézve a 640-et mondanám, hogy ár/érték/funkciók arányban nyertes lehet. A két SoC kb. ugyanazt tudja, de egyes funkciókban a Snapi400-al a 640 felé fordul a mérleg nyelve. De: A belső tárhely már nem mindegy, és itt a 650 javára alakul a történet, mondjuk ez attól is függ, hogy mennyi mindent akarsz telepíteni a telefonra.
Az, hogy a 650 alapból a W10-el jön, nem garancia, hogy jobban is megy rajta, a 640-en is mehet ugyanúgy véleményem szerint. Szóval ez nem mérvadó.
Pont e miatt a SoC-os téma miatt és mivel a szolgáltatómnál nincs 650-es, választom a 640-et majd backup telefonnak. (Amúgy az meg nonszensz, hogy egy közel ugyanolyan tudású készüléket kiad az MS és csak azért drágább lényegében, mert a készülékház kicsit komolyabb... Lényegében a 640-hez képest csak a belső tárhely mérete nőtt, de cáfoljon meg valaki, ha rosszul értelmezem.
)
Amúgy egy csöpp kérdés, VLC-vel MKV-t játszott már le valaki a készüléken? Mert ha ezen megy, akkor a 640-en is mennie kell majd. Illetve a flac esetére is ugyanez a kérdés igaz.
(a 620-asom már kevés volt ezekhez, amin tesztelhetném, ott SoC korlát van rendesen)
-
Gusztáv
addikt
válasz
útakadály #1147 üzenetére
Én ebben a felsorolásban a 640/550/650 és a Redmi 3 tudok nyilatkozni. Én szeretem a WP telefonokat, a 650 is egy jó kis készülék, de azért néha lassú, alkalmazások táján is vannak hiányosságok (mondjuk ez az egész Win 10M-re igaz), plusz az akkuja egy vicc a Redmi 3-hoz képest. Főleg ha játszani is akar vele, akkor az 550/650 felejtős. Nekem a MIUMI felület is bejön, nagyon kellemes a grafikája, és rengeteg dolog testreszabható.
-
RAMb0
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
A 650 (most már) egy teljesen frankó és főleg minőségi és prémiumnak tűnő készülék.
A kijelzője kiröhögi az IPS-t, ezen aztán a fekete, mint korom. A színek is nagyon rendben vannak.
16 GB belső tárhely mindenképp jól jön, de már szinte ez is elavult, hát akkor egy 8Gb már ősrégi ostobaság.
Ami mindenképp megemlítendő és igazából nem is értem, hogy a jó francba lehet, a 650 szebben szól minőségibb fülesen, mint a 950 XL készülékem. Itt valamit nagyon elcseszett az MS.----------------------
Amióta a redstone van rajta, nagyon pörög, valószínűleg a hivatalos holnap este érkezik rá, ezzel kell használni és, ha kijavították azt a jó pár egyébként oltári nagy bugot és hibát benne, pl, hogy lenyíló menüben a BT kikapcsoláskor teljesen kifagyasztja a készüléket, vagy néha nem szinkronizál semmit, továbbá gondol egyet és minden ok nélkül a kezdőképernyő a csempék kidöglenek, majd pár nap múlva megjavulnak, akkor ez egy teljesen frankó kis készülék.
Applikációk meg a béka segge alatt vannak, de talán idővel ez is javul.
Ajánlott készülék, főleg most, mert eléggé leesett az ára, mint mindegyiknek, hála az MS balfaxkodásának! -
juhasz22
aktív tag
válasz
Két nap és lesz véleményem, ugyanis fejest ugrok a WP világába egy Lumia 650-el. Nem várok csodát de nálam fontosabb a külső megjelenés ami a 650 nél 5/5*.Valamint volt már Lumia 520 am is ott is a külső nyert. Attol nem félek, hogy nem fog bejönni a WP mert már a Lumia 520 on is nagyon tetszett a WP 8.1.
Én az ilyen kínai telefonokat (kivéve a OnePlus) hanyagolnám. -
RAMb0
tag
válasz
útakadály #1147 üzenetére
Ekkora listával szerintem itt tedd fel a kérdésed:
[Melyik okostelefont vegyem?]Ha csak a 650-re vagy kíváncsi, akkor arról kérdezz első sorban inkább, mert látom elég sok helyre feltetted ugyanazt a kérdést és nem feltétlen fognak egy adott készülék topikjában objektíven válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest