Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz útakadály #1149 üzenetére

    Megkövetem magamat, mert mélyebben utána olvastam, elhamarkodott volt a kijelentésem:

    A 640 és 650 közül én most bevallom csak a SoC specifikációkat és amúgy a relatív, használatbeli tudást nézve a 640-et mondanám, hogy ár/érték/funkciók arányban nyertes lehet. A két SoC kb. ugyanazt tudja, de egyes funkciókban a Snapi400-al a 640 felé fordul a mérleg nyelve. De: A belső tárhely már nem mindegy, és itt a 650 javára alakul a történet, mondjuk ez attól is függ, hogy mennyi mindent akarsz telepíteni a telefonra.

    Az, hogy a 650 alapból a W10-el jön, nem garancia, hogy jobban is megy rajta, a 640-en is mehet ugyanúgy véleményem szerint. Szóval ez nem mérvadó.

    Pont e miatt a SoC-os téma miatt és mivel a szolgáltatómnál nincs 650-es, választom a 640-et majd backup telefonnak. (Amúgy az meg nonszensz, hogy egy közel ugyanolyan tudású készüléket kiad az MS és csak azért drágább lényegében, mert a készülékház kicsit komolyabb... Lényegében a 640-hez képest csak a belső tárhely mérete nőtt, de cáfoljon meg valaki, ha rosszul értelmezem. :) )

    Amúgy egy csöpp kérdés, VLC-vel MKV-t játszott már le valaki a készüléken? Mert ha ezen megy, akkor a 640-en is mennie kell majd. Illetve a flac esetére is ugyanez a kérdés igaz. :) (a 620-asom már kevés volt ezekhez, amin tesztelhetném, ott SoC korlát van rendesen)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák