- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
De!!! Pontosan világvégét kell kiáltani!!! A platform halott, az MS sz@rik bele, a részesedése gyakorlatilag mérési hiba. Az egyik nagyobb"piackutató cég" már nem is kezeli külön platformként, ment az egyéb közé a többi halott rendszer mellé. (Három hónapja még én is a win10m mellett kardoskodtam, de azóta hála istennek sikerült vennem egy Redmi Note 4-et. Ég és föld a különbség...)
-
Persze minden oprendszerben vannak hibak , csak azok merteke es a telefon hasznalatanak komfortjat ez mennyire befolyasolja az nem mindegy . Th2-vel a w10m is furge es stabil volt , ha ekezzuk a rendszert annak az az oka hogy azt az allapotot is el tudtak rontani , az eltelt bo 1.5 ev alatt nem hogy javult volna az Os , hanem inkabb hatranyara valtozott . 4 evig hasznaltam , a ko buta wp8-al kezdtem , ahol a bongeszonek egy jelszo mentesere se volt lehetoseg ,voltak hianyossagok boven , de amir kepes volt a rendszer azt stabilan tette , es ez a denimmel se valtozott.
Luck Dragon
Probald meg a wdrt-t , a w10m 107 th2 buildet engeded telepulni, majd fejlesztoi beallitasok ,interop unlock es ird at a registryben 830-ra , akkor rs1 1066 es nyugalom. Igy is ugy is el kell cseszned egy fel napot mire ujbol hasznalhatova valik. -
starr
őstag
A gyereket kell közben lesnem. Nincsenek feleleges másodpercek a betöltődésre, és a hülyeségeire.
Sőt fél mp animációs időkre sincs. Az egész rendszerre is gondoltam, nem csak a BKK futárra.
Egyébként érdemes megnézni a futárt, mert mire kisajtolok belőle némi információt, addig megjön a busz -
Eddig minden rendben volt, míg a CU meg nem jelent, azóta a fentebb leírt anomáliák jelentek meg
RS1 -től közel 7 GB képet készítettem, jelenleg is meg van, 8.1- és RS1 alatt nem volt gond a memóriakártya kezelésével sem. Így kizártnak tartom azt is hogy maga a kártyával lenne a gond. -
-
-
Nem all szandekomban a droidot propagalni, de mivel elobb utobb a tobbseg valtani fog ,nem art ha van egy kiindulasi alapjuk ha a megszokott feluletet szeretnek elerni, s nagyjabol droid teren mire lehet szamitani .
Azt hiszed hogy jo kedvemben valtottam , nem akartam de az ms hozza allasa kikenyszeritette .
Nem veletlenul hasznalok w10 launchert , mert a felulet a mai napig tetszik nekem , a droid csili-vili ikonjaitol kb hanynom kell, a rendszeruktol mar nem . 4 eve a droid stabilitasa also kozep es kozepkategoriaban a beka segge alatt volt , de felnott az elmult evekben , mikozben a wp stagnalt vagy nagyon lassan haladt a fejlodesben ,a mostani allapot meg enyhen kritikan aluli . Mint pl a mai frissitsem w10m-re , wdrt wp8.1 , majd frissitsi seged es utana 3 updatet kellett vegig szenvedni , mert a th2 update utan nem a 1198 megy fel hanem az 1066 eas utana az utolso build ...
Vedheted a ms plattformjat de elobb utobb te is ios-en vagy droidon leszel majd .
Nem kedvelem ha nekem tesznek szemtehanyast mert alternativat mutatok a menekuloknek .
Miben tudsz segiteni wp ugyben ha mar annyira hangoztatod , mitol lesz jobb a 640-en az rs2 ? Az edge bug-ra van otleted , bluetooth nyuglodesre is szivesen vennem az tanacsod ,hogy mikent lehetne helyre rakni, a lagolo kapcsolatok app is mikent kaphatna erore ,a kamera app force close,illetve elfelejt menteni ..stb,ha tudsz ezek megoldast ne tartsd magadba .Amugy a keppel megtuzdelt hozzaszolasom nem neked szolt , hanem egy masik forum tarsunknak akinek talan kezd tele lenni a toke a rendszerrel.
-
spiderpig820
aktív tag
szerintem this is life-tól igen messze van a droid-os propaganda, és szintén szerintem nincs baj azzal, ha tudjuk, hogy innen ki hova megy tovább és azzal mennyire elégedett.
sajnos lassan mindenkinek tovább kell majd lépnie wp/w10m-ről, mert lassan nem lesznek újonnan ilyen készülékek. -
-
ToniSoprano
addikt
Akkor ez mégis mégis inkább a lefedetlenségi problémára utal.
Hatvantól kb 25 km-re északra Szurdokpüspökin az anyósnál pl. a Tré-mobilnál 2-3 éve még Edge sem volt, csak GSM-et írt ki a netezéskor.
(Pedig ez az 1500-2000 fős falu a forgalmas 21-es út mellett van.)
Azután lett Edge ennek is nagyon örültem már, de miután Telenorra váltottam hirtelen ugyanitt H+ -on hasít a net, még a kert végében is. És egészen elmondható ez a különbség Salgótarjánig a vonaton: ahol a Tré-nél a vonaton teljesen eldobta jelet a mobil pl. bevágásokban, takarásban a hegy mellett, ott a Telenornál 3G-ről Edge-re váltott a net, de nem szakadt meg a jel.
Akinek T-s 3G-s nete van, a Dunántúlon szív nagyon, ott csak a nagyobb városokban van net, meg Mo. északi részén detto: [link]
Szóval attól is függ merre is lakik merre is járkál, pl. Kelet Magyarországon még náluk is egész tűrhetően ki lett építve a 3G hálózat a T-nél is.
-
gemini
aktív tag
Én a páromnak választottam tavaly egy Lumia 635-öt. Sok jót hallottam róla, és úgy gondoltam neki elég lesz. Androidos készülék szóba sem jöhetett, nem akartam, hogy annyit szenvedjen vele, mint én. Aztán miközben beállítottam neki, nagyon megtetszett a rendszer, de zavart, hogy kevés rá az alkalmazás. Később nem bírtam, ki és vettem egy 630 dualt próbának. Nagyon megszerettem, de sajnos a tudása nem volt teljesen tökéletes számomra (pl. led hiánya), ezért kb fél év után le akartam cserélni egy 735-re, de éppen kijött a 640 és ez ésszerűbb választásnak bizonyult. Azóta sem bántam meg. A mérete volt az egyetlen, ami kicsit zavart, de már azt is megszoktam. Az alkalmazások hiányát megoldottam, igaz ezzel sem vagyok teljesen megelégedve, de mindenre találtam használhatót. Remélhetőleg a win10 ebben is hoz némi változást. Szerintem egy jó darabig nem veszek androidos telefont. Én is úgy érzem, hogy kétféle ember létezik. Aki WP-re váltott, és aki WP-re fog váltani
-
alfagyuri
tag
Igen így már megvan.
De ott a hitelesítés típusaAP vagy CHAP nem tudom másra állítani
proxykiszolgálóhoz nem tudom mit írjak.
proxyporthoz sem.
IP-verziót:ipv4 vagy ipv6 vagy ipv4v6 ra tudom csak állítani.Itt nincsenek olyanok mint amit a linkbe le van írva amit az előbb küldtél ott ezek vannak.
APN vagy hozzáférési pont:
mobilinternet.upc.hu
Felhasználónév és jelszó:
(üresen hagyandó mezők)
Hitelesítéshez szükséges hozzáférési szám:
*99#
APN típusa:
StatikusBocsi de azért ehhez még hülye vagyok sajnos.
-
janeszgol
félisten
Én. Huawei fan vagyok és szeretem az androidot is. Csak a BB 6+ rendszereket, az iOS-t 8.x-et, Win mobile 6 és lefele nem használtam és az Ubuntut (ha jól tudom egy ilyen készülék jelent meg).
Nálam így jött a skála (csak droidra és Windows phone-ra lebontva). WP imádat és Android utálat. Majd utóbbi a 2.3-tól kezdett felfele szárnyalni, míg a WP 8.1-től a WP lefelé. Most az androidot jobban szeretem, mint a WP-t, de csak egy kicsit és inkább a Huawei féle romot.
-
JamesFinn
senior tag
Mióta októberben bekapcsolták a hipiszupi 4G hálózatot itt ahol lakom (Kazincbarcika) botrányos lett a 3G, 3.5G hálózat. Olyan szinten lett szar hogy szinte a telefonálás kárára megy. L625 ös telefonom volt 4G képes. Október után folyamatosan ugrált 4g-3g-gsm(!) között. Mobilnet, halál, kidobált a hívásból, stb. Telekom méréseket végzett, szerintük jó. Szerintem meg nem. De ez van. Erősen gondolkodom a szolgáltató váltáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged