- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
30z.Samu #1788 üzenetére
Hmm. Next S (6500ft) előfizuval 35k az iPhone 5c-ért? Ez lenne? Én a helyedben rámennék a témára. Nem mai telefon, de helytáll a mai napig. Kamera szinten meg pláne. (1/3,2" szenzorméret, FHD videófelvétel stereo hanggal.)
Viszont egy L640-nel sem lőhetsz mellé. De! Szvsz az i5c-nek jobb a kamerája.
Nem tudom hogy sima 3G-s verzió van-e belőőle, de minden képpen LTE-set vegyél. Nekem ez a rákfeném már fél éve. Még ha nem is használod, akkor is. Bár a díjcsomag LTE-s.Én azt tudom mondani, mint mindenki: nézd meg élőben a méretei miatt. Képzeld el a minden napokban. Aztán úgy dönts. Nincs is rosszabb egy rossz fogású, kényelmetlen telefonnál. (Nekem az L640 nem az, de nem vagyunk egyformák. Bár a legkényelmesebb telefon a Nexus 5 volt, amivel találkoztam.)
-
janeszgol
félisten
válasz
30z.Samu #1768 üzenetére
Milyen iPhone-ról van szó? Ha 4s vagy sima i5, válaszd az L640-et. i4s ócska ma már, i5 meg tervezési hibás.
Az i5c az egyik kedvencem. Nincs rá panasz (fórumokon én még sosem ovlastam), milliószor láttam már, tetszett. i6 meg az i6+ kimaradt az életemből. (Viszont az 2, 3G, 3GS iPhone-okat, illetve az iPod Touchból az első négy generációval rendelkeztem és am ai napig az egyik kedvenceim. Persze ma már kevesek, na de mkor a kezembe veszem őket...huhh.)
Szóval az iPhone 5c vs L640 kérdésben én az L640-et csak azért választanám, mert nagyobb a kijelzője. Ha neked elég a 4 col, akkor hajrá az almára. Az App Store kurva jó. Csengetni kell, anno én is rahedli appot megvettem, pláne a touchokra. De frankók. Pont ez az. Nem drágák, megveszed. Mivel megvetted, fejelsztenek rá máskor is. És sok értelmes dolog van ott. A Play Store is jó, csak sok az "álapp".
-
mtm800
senior tag
válasz
30z.Samu #1770 üzenetére
Majd magad eldöntöd...... kézbe fogva tuti az almás ragad magával...olyan érzést az L640-től ne is várj.Alkalmazás választékban sem egy kategória a kettő.Mindezektől függetlenül,sebességben használati élményben sztem nincs releváns különbség, mondom ezt úgy ,hogy a srácom i5.-e épp itt van mellettem és nyomogatom. jó érzés fogni kétségtelen.......de nincs az a helyzet ,hogy egy annyira túlárazott készüléket megvásárolnék újonnan.
-
janeszgol
félisten
válasz
30z.Samu #1766 üzenetére
Alapjáraton nincs gondja a készüléknek. Persze gyári hibás előfordulhat. Mivel friss még a készülék, szériahibáról nem tudunk még beszélni.
Tehát semmire nem kell figyelni. (Nálam nem recseg a hátlap - még?, de ha teszel rá egy tokot, akkor nincs miről beszélni.)
Bevilágításról nem tudok, nálam nincs. Esetleg erre az egyre. (Meg pixelhibára, de az garanciális eset és gyári hibás.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged