- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
BlackLamb #178 üzenetére
Igaz, én még nem raktam fel a 10-et, 8.1-el használom a 930-amat, volt Lumia 800-am is. De egyáltalán nem érzem lassabbnak, és bugosabbnak a 930-at a 800-asnál. Nekem gyakorlatilag hiba nélkül üzemel, egy év alatt 2X fagyott le. Ezen kívül hébe-hóba találkoztam egy-két alkalmazás fagyással.
-
janeszgol
félisten
válasz
BlackLamb #169 üzenetére
Röviden: angolul használom a windowst, viszont magyar billentyűzettel. Kikapcsoltam a helyesírás ellenőrzőt. (A Windows 10 topikban megtalálod a bejegyzésem.) Jött egy frissítés és azóta fennáll ez a helyzet. Egyéni hiba lehet, egy újratelepítés megoldaná szerintem (januárban szeretném, 64 bitesre egy külön vinyóra és ezt meg formattálom). Ha angol bllentyűzetre váltok, akkor nincs ékezetes karakter, a különböző jelek más gombon vannak. Ha magyarra teszem a windows (lehet azt csinálom most), akkor talán megoldaná a problémát, csak éppen semmit nem találnék meg, mert angolul szoktam meg és használok mindent. De bevallom, engem is zavar ez az egész, szóval átpöccintem magyarra januárig. Már többen is jelezték, akkor illik.
Röviden: szavakat választ el, betűket cserél meg/cserél ki, nagybetűsre váltja a szó kezőbetűjét a mondat közepén. Káosz az egész.
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged