- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelers
senior tag
válasz
South Velen #557 üzenetére
Szerintem az nem tapasztalat,ha "hallottad valahol",hogy ilyen meg olyan a wp.
Az a tapasztalat ha használtad! -
mekka_kola
tag
válasz
South Velen #551 üzenetére
Nekem is van 625 már vagy 1-1.5 éve, és emlékeim szerint egyszer indult újra csak úgy. Az alacsony memória inkább a Windows 10-re való váltásnál lehet probléma. :♢
-
freestailo
őstag
válasz
South Velen #554 üzenetére
értem hogy Neked nem tetszik, nem is kötelező ilyen teló használni, csak akkor azt nem értem mit keresel ebben a topicban...
-
freestailo
őstag
válasz
South Velen #551 üzenetére
Na ő a kivétel ami erősíti a szabályt.... családba van 3db, 630, 1db 520, 1db 625, baráti körben is van jópár 512 ramos lumia, de ilyet még nem hallottam hogy magátó újraindul. sztem kikapcsolt állapotban tette töltőre és csodálkozik hogy újraindul..lol
legvalószínűbb hogy egyedi hibáról van szó amúgy...
-
freestailo
őstag
válasz
South Velen #549 üzenetére
te miről beszélsz???
630 tulajként 8.1 alatt is minden folyamatos... volt 525-öm (8.1) 1 giga rammal, és nem érzek változást. Játékok nem érdekelnek, sosem játszom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest