Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
En sem ertem ezeket a nyavalygasokat . Nekem sokkal szimpatikusabb mint az opencl. Az egyik videoban amit masik topicban linkeltem van egy resz: ezt barmilyen hw-n meg lehet csinalni? Persze. (gondolom van egy alap kriterium es kesz. Szoval lehet orulni. Nem kell majd szenvedni ha az amd nem foglalkozi azzal, hogy intelnel fagy az opencl. Igazan kozos kod, platform fuggetlen. Persze aki eddig az opencl szekeret tolta annak ez biztos nem fog tetszeni. Amd proci melle NV kari es mukodik rendesen minden.
-
Strezi
őstag
Videók:
http://channel9.msdn.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest