- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Szinte mindegyik komolyan vehető Linux disztrónak van egyébként jól beazonosítható gazdája, aki az összelapátolást és az esetleges supportot csinálja. Vagy tévednék? A többi meg...
Gondolom, a legtöbb routeren futó kódot is a nép gereblyézte össze, vagy sok cég összeadott aprópénzéből készül el a végleges forma. Ne kelljen már mindenkit visszairányítanom a #44-hez...
-
bitblueduck
senior tag
Ok, és én be is dobom a törölközőt, mert a téma kicsit elment MS vs. nem MS vitába, és én egyre inkább az MS oldalt propagálom, mint valami fanboy... miközben szerintem valahol a kettő között van a megoldás.
Én jól elvagyok a redmondi technológiákkal, és a C++ AMP is jó szerintem, de ha mindenhol csak őket lehetne választani az nagyon rossz lenne. -
siriq
őstag
Directcomputing most mar csak roviden DC mert melo utan vagyok. Ha megnezed a videot akkor DC tamogatott hw-n fut a cc++ AMP. Szamomra ebbol mar elony, hogy nem kell szenvedni az amd-s majd a masik megoldja, hogy jo legyen mert az en platformomon megy(persze ha valami hiba felmerul). Szabadabb hw mixelest biztosit mert nem csak a mostani pc-s platformon fut. Persze az opencl-re is lehet mondani ezt. Viszont ha amd-s multicore cpu megy NV-vel mar tetszetosebb a dolog. Mondtam egy hasrautes szeru peldat.
Az fejlesztesnek meg nincs vege, igy a teljes potencialt nem latja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest