Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Directcomputing most mar csak roviden DC mert melo utan vagyok. Ha megnezed a videot akkor DC tamogatott hw-n fut a cc++ AMP. Szamomra ebbol mar elony, hogy nem kell szenvedni az amd-s majd a masik megoldja, hogy jo legyen mert az en platformomon megy(persze ha valami hiba felmerul). Szabadabb hw mixelest biztosit mert nem csak a mostani pc-s platformon fut. Persze az opencl-re is lehet mondani ezt. Viszont ha amd-s multicore cpu megy NV-vel mar tetszetosebb a dolog. Mondtam egy hasrautes szeru peldat.
Az fejlesztesnek meg nincs vege, igy a teljes potencialt nem latja az ember. -
siriq
őstag
En sem ertem ezeket a nyavalygasokat . Nekem sokkal szimpatikusabb mint az opencl. Az egyik videoban amit masik topicban linkeltem van egy resz: ezt barmilyen hw-n meg lehet csinalni? Persze. (gondolom van egy alap kriterium es kesz. Szoval lehet orulni. Nem kell majd szenvedni ha az amd nem foglalkozi azzal, hogy intelnel fagy az opencl. Igazan kozos kod, platform fuggetlen. Persze aki eddig az opencl szekeret tolta annak ez biztos nem fog tetszeni. Amd proci melle NV kari es mukodik rendesen minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest