- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #30 üzenetére
Oké. Tudom, hogy létezik, csak még nem volt szerencsém hozzá.
De köszi a linket! -
nvyktor
aktív tag
Mikor is lehet megvenni?
Ennyiért ez a teljesítmény teljesen jó.
Bár felmerül egy kérdésem. Ha támogat a lap pcie x16-os vga-kat, illetve ahogy írták crossfire-t is, akkor minek az igp? Vagy ilyen szintű tömegterméket akarnak csinálni belőle? Vegye mindenki ezt a lapot? A tuningosok is, meg akik nem akarnak bele vga kártyát pakolni azok is? Biztos én vagyok lemaradva, de akkor sem értem. Még raid is van a lapon. Meg 3-as usb és sata. Mindenféle szempontból ez egy ütős lapnak számít. És erre árazás szempontjából máshová pozicionálják...
Más: úgy látom javítva lett a cikk, mert most azt írja, ami a képen is látható: 1 db pcie x16, 1 db x8, 1 db x1 és egy sima pci. Ez van a képen is...
Bár én még nem láttam pcie x1-es foglalatba való kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest