Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nagyon szépen kiemelted a másik oldalt, és azt, hogy miért nem fogtam bele.
Ugyanis nekem megszervezni a 0-24-es ügyeletet és uptimeot (áramban, légkondiban, tűzvédelemben) és hardvert mindehhez már eleve egy milliós nagyságrendű erősen kérdéses megtérülésű befektetés lenne.
Viszont ha ezt rendesen megszervezem és van rá pénzem, akkor értelemszerűen nem egy légkondi nélküli szobában alszok az üvöltő gép mellett. ha igen, akkor pláne még kétszer átgondolom...
"bányászat mint iparág követése internetes fórumon" - ezt tulajdonképp ha érdekli az embert akkor le lehet tudni a reggeli kv/slozi közben. Mint sok bányásztól megtudtam ők rendesen dolgoznak, és ez csak az az életmentő plusz ... tehát megoldható ezekszerint. Napi 5-10 perc meg ne legyen már komoly meló, pláne ha a gép 0-24ben megy.És ugye a második szakaszodban jön az amivel főleg bajom van : hogy beleöntik a sok pénzt, miközben szerintem nyilvánvalóan kicsi a megtérülési esély, de te vagy a hülye meg irigy ha nem teszed. Aztán csoda, ha ellenszenvesek nekem a bányászok?
-
Danex
addikt
Haverom volt kiakadva, hogy egyik közös ismerős a babavárót befektetve 30x-erezte a pénzét és, hogy ez mennyire nem fair és semmibe nézi az egész befektetői munkát és, hogy ő rendes munkával meg gürizik azért a pénzért amit kap de egész életében nem fog annyit keresni mint a közös ismerős 1 év alatt...
Ugyan ez a haver vett új autót és 250ezres órát van 3 fajta konzolja stb.
Azt nem értik meg az emberek szerintem, hogy minden befektetői siker mögött gyakorlatilag soksok ember befektetői vesztesége áll. Big Risk / High gain.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Netfone
- Asztalos klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged