- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #122 üzenetére
Ja, egy kicsit túltolhatta (a jelzáloghitel veszélyes lehet, ha nem stabil a befolyó bevétel). De a 3080-asok elég jól termelnek, olyan szűk 2000 Ft/nap. Szóval az a 6 db elég jó havi bevételt csinál, az áramszámla meg kb. a bevétel 10 %-a. Az elmélet jó, ha elkezdte, bele kell állni.
-
Danex
addikt
válasz
tomcat78 #125 üzenetére
Arra sincs garancia, hogy 0 lesz az értéke, a múltból nem szabad szabályokat levonni, de eddig mindig volt fentebb... abban szinte biztos vagyok, hogy az előző csúcsot fogjuk még látni. Bár én pl csak annyit tettem bele amitől nem dolok a kardomba ha el is buknám banyaszatnál a videokartyat el lehet adni, 0 ft-ja sose lesz belőle. Kocsiból is ki lehet szállni.
Videokártyák azért jó eséllyel kitermelik addig azt amit bukik rajta az ember, kocsin lehet bukó.
-
Danex
addikt
válasz
tomcat78 #122 üzenetére
38e a villanyszamlaja, és a jelenlegi árfolyamon kB 1050-1100$ keres havonta.
Ha nem kell hozzanyulnia akkor vár vele egy keveset és csak a májusi csucserteknel ez már ilyen 2300dollaros havi bevételt jelentene neki.
Volt nekem is ismerős, ő 2 Misi személyi vett fel meg 2018ban, akkor én is azt hittem hogy na ezt akkor bukta, mostanáig fut a gép... hát nem kicsit megerte neki ugye.
Itt a különbség, hogy ez 2 Misi nem jelzálog volt, akiről beszélsz ott pedig valami 10 milliós összeg lehet, aminek meg csak az 1/3ad része termel pénzt.
Amúgy a szalonautoval nem biztos hogy sokat fog bukni, az ilyen 5% infláció, szar árfolyam és a 2025tol érkező új euro kibocsátási norma miatt minden autó dragulni fog
Lásd 3 éve vásárolt Suzukit most olyan áron lehet eladni amennyiért vetted.De megegyszer igen, egyetértek hogy családdal, meg jelzalogot nem biztos alappal nem szabad és az ilyenek szoktak családi erőszak, válás, alkoholizmus hajléktalanná válni, a gyerekek pedig traumásakká válni.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #117 üzenetére
Hát, ez így elég furi, amit írsz az ismerősről. Belerak egy rakás pénzt és nem, hogy szakértelme nincs menedzselni, hanem segítséget sem tud kérni hozzá? Fura. Értelmezni tudom amit írsz, csak nagyon butuska ismerősöd van, és ezt furcsálltam a magam erőteljes stílusában.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #111 üzenetére
Tomcat, szerintem te is a Cseh2-t nézed.
A napelem nagyon szuper dolog, de jelenleg nem ez határozza meg a jövedelmezőséget és az árfolyam sem igazán releváns - így is rendben van a jövedelmezőség bármilyen befektetéshez képest (ha ezzel tisztában vagy miért csúsztatsz?).
Te is dehonesztálsz ("sír a szája, zabálni, szemét bank", stb.), visszahúzol. Kérdezem, miért?
A kommenter kolléga humorestre nevezhetne, talán még sikere is lenne, mert amúgy humoros volt az írása.
De engem például irritál. Nem tetszik neki? Elmondja. De erre küldetést építeni? Ok. Akkor viszont van ellenvélemény.
Egyébként béke van. Elmondtátok. Elmondtam. De ne sulykoljuk. Az már propaganda. -
fogtunder
nagyúr
azt sugalltad, hogy loptam. én csak annyit írtam, hogy nem kellett érte fizetnem, ez még nem lopás. ha nem tiszta valami, kérdezni kell, nem ítélkezni.
a fizetés definícióját is tisztázni kell most már? ha segítek valakinek egy lakásfelújításban, az nekem nem kerül pénzbe, ergo nem fizetek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest