- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny194
aktív tag
Nem rossz ötlet, de még nagyon messze vagyunk attól, hogy normális hatásfokkal működjön. Addig marketingfogásnak jó lesz.
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Entryy
aktív tag
Vajon mennyire lenne megoldhatatlan,hogy a mostanában divatos 5" + os okostelók kijelzője is rendelkezzen ilyen opcióval, de nem az akkut tönkretéve, hanem mondjuk egy a rendszerhez méretezett kondenzátort töltve?
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
törölt tag
Szerintem nincs "legjobb" böngésző. Kinek mi jön be jobban. Én Dolphin -t és Firefox beta -t használok. Kevés nethez pl. Operát szoktak javasolni. Van olyan, amelyik erősebb és van, amelyik gyengébb vasra jobb. Szifonra van olyan, hogy jobb böngésző? Melyik az?
Én nem a klasszikus, alap felhasználó vagyok, igénylem a manuális belenyúlást és örülök, hogy az Android lehetőséget ad rá. Ami a rootot illeti, az nem más, mint rendszergazdai jogosultság, hozzáférés a rendszerhez. Szerintem érthető, hogy ez alapból miért nem megengedett. De azért ez nem úgy van kezelve, mint a Jailbrake. Talán jól mutatja ezt, hogy a hivatalos szoftverlelőhelyen ugyanúgy megtalálhatók és telepíthetők a root jogosultságot igénylő alkalmazások. Szifonbótban is van Jailbrake -es program? Facebook ügyben nem tudok nyilatkozni, mert gyűlölöm, nem használom, nincs fiókom.
Ami az ilyen jellegű ébresztést illeti, ez egy Android feature. Van pontos és pontatlan ébresztés. A pontos, amikor meghatározott feltétel szerint az alkalmazás mindenképpen ébreszti a telót. A pontatlan az, amikor bizonyos időintervallumon belül összevárja a rendszer az ébresztéseket és egyszerre hajtja végre. Ennek célja az energiamegtakarítás.Az alkalmazásban kell definiálni, hogy milyen ébresztést használjon a rendszer. Szóval a pontos jelzés esetleges elmaradása nem az Android, hanem az alkalmazás hibája.[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz #79335424 #43 üzenetére
teljesen félreértettél. a youtub nem úgy akadt, hogy nem töltött be. teljesen be volt töltve a videó, és judder volt a képben. Lehet, hogy más észre sem veszi, engem pl zavar ha 24p mozifilmet 3:2 pulldownal kell 60hz-en (pl laptopon) néznem, érzékeny vagyok az ilyesmire.
Itt akadozott a lejátszás. Minden kipróbált videón. Úgy, hogy teljesen le volt töltődve, 20 megás nettel a routertől 3 méterre voltam, és nem volt más eszköz rajt.
Flash mobilra? :S sehol nem volt még rá szükségem.
Amit tudok, hogy a mindennapi megszokott dolgaimhoz képest az a telefon lassabb volt, és akadozós. Pedig papíron 2-3x akkora hardver van benne, és nem is 5S-hez voltam szokva. Több volt a macera a böngészővel is mert nem nagyított normálisan.
A háttérből mindig lövölöztem ki mindent, mert azt hittem az majd segít rajta. Amikor azt írom h lassabb volt a böngésző akadt a jutub, akkor szószerint semmi nem futott a háttérben.
Had ne kelljen már menedzselni h melyik alkalmázasra hány másodperc processzoridő jusson érdekes az utóbbi pár évben tudtam zenét hallgatni, jutubozni, böngészni, skypolni, twitterezni ezek nélkül is, akadásmentesen.
A másik meg ez az idióta android heartbeat dolog. amig nem rootolod, és nem állítod át a heartbeatet 28 percről 5 percre, addig nincs normális push.... Nem kaptam meg a facebook message-ket csak 15-20 perc késéssel attól függően mikor teltt ale a 28 perc, vagy mikor akart valami más app keverni valamit a neten.
Csak akkor volt jó a push, ha be volt kapcsolva a kijelző (használatban volt a telefon).
Pedig androidra melyik böngésző a jó, ha nem a gyártó anyacégé a Chrome?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha a letöltésvezérlőt beállítom, hogy direkt linkről, 4 szálon, teljes sávszélességgel kommunikáljon egy fájlküldő/tároló szerverrel, akkor valószínűleg akadni fog a közben nézett Youtube videó. Ez talán szifonon nem így van?
Sajnos, nem minden Youtube videó tekinthető meg alkalmazásban. Ez fájlformátum kérdése. A többit böngészőből, flash pluginnal lehet. Mivel ehhez nincs GPU támogatás, ezért ezt szoftverből tolja a teló, ami egy gyengébb droidot bizony meg tud akasztani. Szifonon gördülékeny a flash lejátszás?
Egy droid menüjében állítható, hogy milyen folyamatra, mennyi erőforrást engedjen. Beállítható, hogy rögtön elhagyás után zárja be a használt folyamatokat. Ilyenkor értelem szerűen több erőforrás jut a az épp fókuszban levő folyamatnak. Ez is sokat segíthet a lejátszás gördülékenységén az egyéb háttérfolyamatok rovására. Ilyen szabályzási lehetőség létezik szifonon, vagy azt dob el, amit ő akar?
Stb., stb.[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
semmi nem futott a háttérben újra is indítottam hátha az majd segít.
Nem érted a lényeget hogy lehet hogy egy 2 magos 1,2 ghzes sz..r iphonon nem szaggat a jutub akkorse ha 123 alkalmazás van a háttérben? miért nem doboz hangú a kihangosítója? miért lehet folymatosan hangerőt állítani rajta? nem kell 5-10 dollárért zenelejátszót vennem mert a gyári szar?
-
Ali G.
senior tag
-
halkow
őstag
ki állította ezt ! olvasd el még egyszer
Csapoati, sztanozs
elég baromságot írtok már ne is haragudjatok a gazdagok szerintem alig 10% lehet aki ilyen fajta telokat vesz és minőség egyediség mániás. 90% csak a szifon vagy galaxy xy mellé veszi mert megteheti ennyi SZERINTEM..Alcatel onetouch idol2s the king
-
sz.balazs.95
veterán
Azért pont ennyi van, mert a maradék 89 selejt lett?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Gicz
addikt
válasz gyurkikrisz #31 üzenetére
új volt, gyári független, magyar LG garival
majd ránézek a droidra megint egy 2-3 év múlva hátha addigra 16 mag 6ghz-en elég lesz
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
miért?
1:akadt rajt a gyári youtube-ban a videó, az a knock-knock feature kb minden 2.ra működött,a gyári zenelejátszó szar, letöltöttem amit a fórumban ajánlottak, már nem emlékszem a nevére, az jobban kezelhető volt, de nem lehet folymatosan hangerőt állítani, csak lépésközökkel. A billentyűzet atompontatlan, pedig abból is töltöttem le 2-3 félét.
Böngészőből használtam gyárit meg a chomeot, lassabbak voltak mint iphonon a safari. valahogy szarul tördelt az egész, a PH fórumban a különböző hozzászólások különböző betűmérettel rendelkeztek, állítva a PH fórumot iphonon gyönyörően olvastam 4" 1366x640-en, míg itt 5,2 colon fullhd-n összevissza kellett nagyítani.
A dupla koppos nagyítás nem intelligensen arra a méretre zoomolt amire rányomtam, hanem csak úgy valamennyire belenagyított.
10 percig állítgattam a kontaktokat mert összevisza beszinkronizált minden, azt se tudom honnan. Duplázva volt egy csomó. Az egész hívó felület nagyon ronda, egypár designert felvehetnének már a koreaik is. Az egész látszódik h koreai emberek terveztek, "kici cilivili cép".
A beépített hangszóró halkabb mint iphone 5-é és rettentő dobozhangú ahhoz képest.
77 almenü, számtalanszor vesztem el h most akkor az a beállítás az hol is voltű? a sima beállításokban ? a beállításokon belül az app beállításaiban? vagy az appot kellett megnyitni és ott a beállítás gomb? vagy az appon belül a virtuális beállítás gomb?azt mondom h 50 ezerért jó vétel, de 100-110 nagoyn sok érte.
Mindezt 4,4,2 kitkattel. én egyszerűen nem értem, hogy ha iylen egy csúcs hardveres csúcs telefon, akkor milyen a többi :S komolyanhasználhatatlan volt iphone után az akadozása, a szar böngészője.
pedig azért vettem, mert meguntam kicsit az iphonet, és változatosságot szeretttem volna, meg nagyobb kijelzőt. és ezért vettem ezt, mert mindehol agyon lett dícsérve. de 10ből 5 pont max.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #79335424 #25 üzenetére
Normál napi használatot figyelembe véve alapvető hiba a napelem.
Nem a napos helyeken hagyom a mobilt soha. Annyit meg nem fog termelni, hogy attól legyen neki elegendő.
Egy helyen lehet, hogy optimális a töltés..... Egy helyen.
Kinetikus - kondenzátoros töltésnek nagyobb értelme lenne.. No, persze... De akkor nőnének a mobilok...
Zsákutca!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
razzorr
őstag
Replica TAG órához kötelező lesz a replica TAG telefon is. Már Kínában biztos orrvérzésig gyártják a 3 filléres anyagokból összerakott utánzatokat, hogy vérpistike tudjon menőzni majd a kamu audi slusszkulccsal együtt
-
törölt tag
Ismerős valakinek az a jelenség, amikor a szélvédőre tapasztott teló, navigálás közben, túlmelegedés miatt kikapcsol, vagy "megbolondul"? Én mindkét jelenséggel találkoztam.
A motorom tanktáskáján, felül, van egy kialakított rész a navinak. Kicsi zseb, felül fólia. Egyszer, parkolás közben benne felejtettem a PNA -t. Még működik, de úgy eldeformálódott, hogy azóta szorul a bekapcsológomb. Sok sikert a napoztatós töltéshez! -
kakuk.tamas
addikt
Sry, nem válasz akart lenni. :/
Egy éve kb (?), az egyik cikkhez pont ezt írtam, hogy kellene napelem a telefonokba, és hogy hasonló képpen meglehetne oldani. Akkor burkoltan lehülyéztek... Erre tessék...
Remélem hamar elterjed majd.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Findzs
addikt
válasz gyurkikrisz #6 üzenetére
persze itt nem arról van szó, hogy ne lenne lehetőség feltölteni konnektorról de ha már egyszer létezik a technika miért ne használnák ki?
(#7) Gicz
most vagy olvasni nem tudsz vagy nem tudom
mutasd már meg légy szíves hol írtam olyat, hogy kiraknám 40 fokos tűző napra hagy töltsönkomolyan csak kötekedni tudtok? minek szóltok hozzá? flamekedni? trollkodni?
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
nagyúr
Klassz!
A forma is jó!
Csak az ára egy új kocsi ára.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
C$abi
aktív tag
Mert egy gazdag pont egy ilyen kis gyenge akksis szardarabot vesz egy autó áráért, mintsem egy iPhone-t annak töredékéért.
-
zdanee
őstag
Tök jó, de ha a zsebedben van 99%-ban, akkor hogyan hasznosítja ezt a tudást? Kell hozzá egy átlátszó zseb. Üvegzseb... Hmmm, ügyes!
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
sztanozs
veterán
Gazdagok nem vágynak ájfónra, csak valami olyasmire, ami minőségi anyagokból (értsd olyan anyagból, amiből közember nem engedhet meg magának még grammnyi menyiséget sem) áll, kézzel készített tranzisztorokat tartalmaz és kizárólag szuper limitált szériában érhető el...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Touch-ko
őstag
A felulet megvan hozza, csak az emberek altalaban tokban tartjak, illetve a zsebukben. A hatlapra lehetne felszerelni az elolapon a kinelzo illetve a sensorok, gombok egyebek vegett nem maradna hely. Szoval a hatlap meg ugye hasznalatkor nem a femy fele nez, hanem a fold fele. Igy szerintem elegge at kellene alakitani a keszulekek formajat, meretet, hogy hatekonyan lehessen felhasznalni a napenergiat.
-
babkukta
senior tag
Hmmm... az előző modell ára több mint 5000 dodó volt, ez biztos sokkal olcsóbb lesz!!!
Üdvözlettel, Tibi
-
halkow
őstag
szerintem a gazdagok inkább aranyozott iPhone-t vagy ipad-ra vágynak mit sem ilyen kő korszaki bunkófonra ha nem (70-80 évesek mert azoknak pont elég por fogonak)
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Gicz
addikt
batteryuniversitiy.com-on olvasgass picit Meg szerintem a "szobahőmérsélet fölött picivel" nem mondjuk 60 fokot jelent a kocsi szélvédője alatt. inkább pakoljanak csak bele egy 3000mah-s akkut aztán csókolom. Azzal el lennék. iPhone 5-öt használok, vettem egy LG G2-t, az akksija brutáljóvolt (3000), de megváltm tőle egy hét alatt mert egyébként hulladék volt. Pakolnának egy 3000-es akkut iphone 6-ba, nem lenne semmi gondom
Sőt, még 3000-es akku sem kéne, inkább azt oldalnék meg h az 1500-ast fel lehessen tölteni 80%-ra 10 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fornettisuti #3 üzenetére
Ki mondta, hogy nem lesz benne akkumulátor?
-
peestee83
aktív tag
válasz fornettisuti #3 üzenetére
Ha a leírtakból indulunk ki, miszerint "2,4 hüvelykes, 240 × 320 képpontos megjelenítő" lesz benne, és a többi hw is ehhez fog igazodni, akkor lehet nem lesz benne akku, és elég lesz a napelem.
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
fornettisuti
veterán
szvsz, mobilokban ez nem életképes megoldás, akku nélkül, csak fényenergiára hagyatkozni, biztos lesz benne rendes akku is.
az én citizen órám is elem nélküli csak fénnyel "táplálkozik" azaz mindenféle fényt átalakit elektomosággá és hónapokig képes működni teljes sötétségben is (gyártó szerint).
de mobilok, tabletek nem hinném sokáig húznák rendes akku nélkül.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Findzs
addikt
eljutunk már végre oda, hogy az évtizedek óta létező technikából jut a napjaink energiazabáló eszközeibe is?
az okosteló, tablet stb. hátára igazán rakhatnának az olcsóbb nem átlátszóból is és ha nem kell a teló tablet stb. a hasára fordítva kirakom a fénybe, ha csak pár órát nyerne vele az ember az is jó lenne[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
jFox
addikt
Ilyet lehetne a tepsifülesekbe is építeni. Lehet javítana az üzemidőn.
Ott még a felület is meg van hozzá, hogy jó hazásfoka legyen.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest