- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem nincs "legjobb" böngésző. Kinek mi jön be jobban. Én Dolphin -t és Firefox beta -t használok. Kevés nethez pl. Operát szoktak javasolni. Van olyan, amelyik erősebb és van, amelyik gyengébb vasra jobb. Szifonra van olyan, hogy jobb böngésző? Melyik az?
Én nem a klasszikus, alap felhasználó vagyok, igénylem a manuális belenyúlást és örülök, hogy az Android lehetőséget ad rá. Ami a rootot illeti, az nem más, mint rendszergazdai jogosultság, hozzáférés a rendszerhez. Szerintem érthető, hogy ez alapból miért nem megengedett. De azért ez nem úgy van kezelve, mint a Jailbrake. Talán jól mutatja ezt, hogy a hivatalos szoftverlelőhelyen ugyanúgy megtalálhatók és telepíthetők a root jogosultságot igénylő alkalmazások. Szifonbótban is van Jailbrake -es program? Facebook ügyben nem tudok nyilatkozni, mert gyűlölöm, nem használom, nincs fiókom.
Ami az ilyen jellegű ébresztést illeti, ez egy Android feature. Van pontos és pontatlan ébresztés. A pontos, amikor meghatározott feltétel szerint az alkalmazás mindenképpen ébreszti a telót. A pontatlan az, amikor bizonyos időintervallumon belül összevárja a rendszer az ébresztéseket és egyszerre hajtja végre. Ennek célja az energiamegtakarítás.Az alkalmazásban kell definiálni, hogy milyen ébresztést használjon a rendszer. Szóval a pontos jelzés esetleges elmaradása nem az Android, hanem az alkalmazás hibája.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest