- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a tablet lenne az elsődleges tartalomfogyasztó eszközöm, ha lehetne kapni normális hardverrel.
Sajna, emiatt kell még gépet tartanom otthon.Ez lenne régóta az első tablet, ami végre száműzné a sz*ros desktop gépet. Exynossal nem biztos, hogy kellene, mert ahhoz általában nincs jó LineageOS támogatás.
-
asdf_
veterán
Az elképesztően vékony, mindössze 5,5 mm-nél jobban ráncoltam a homlokom (a négy évvel ezelőtti tab s2 pont ilyen vastag, az 5,6 mm, milyen jó indok lesz majd ez a 0,1 mm különbség a 3,5 jack hiányára...). Ha van sd slot, akkor hogy 128, 256 vagy 512-vel jön a készülék, engem brutálisan hidegben hagy, e-pénisz. Hogy címben mit írnak, arra meg csak a clickbait szó tud eszembe jutni.
-
persil
nagyúr
Nem ez volt a kerdese, hanem az, hogy ez most miert kellett kulon kiemelni, hogy micsoda meretes tarolo van benne, amikor konkretan az osszes csucskeszulek 128/256 giga taroloval jelenik meg.
Cim alapjan arra lehetett volna szamitani, hogy vagy 512 lesz az alapverzio.
Attol teljesen fuggetlen, hogy ennek szerinted, vagy barki mas szerint mennyi ertelme van.(egyebkent en speciel 64 gigas telot semmikepp nem vennek meg, pedig az vilagon semmilyen felesleges szar nincs rajta) -
asdf_
veterán
-
Burt1793
veterán
Vízálló lesz végre?
-
ALBY
senior tag
Jó lenne egy 8"-os verzió is! Útközbeni használatra.
Tisztességes hardware-el, 16:10(9), SD kártyával, jack-el. -
Hank18
csendes tag
Hogy ne lenne. Cegeknek potolhatatlan, en peldaul allandoan uton vagyok (munkahelyen belul) es jelenteseket riportokat irok rajta a ceg sajat applikaciojan. Probaltuk laptopon, telefonon de vegul maradt az ipad (cegnek van ugy 100 darab). Otthon is tablettet hasznalok, sot szinte mindig nalam van. Autoban különösen szeretem, persze kell hozza egy massziv tarto amit baromi nehez talalni.
-
AS
félisten
Számomra van. Játszani is jobb mivel nagyobb a kijelző. (Csak épen nincs nagy hardveres tab manapság android fronton) + Amire senki sem gondol, ha otthon vagy nem kell telod aksiját merítened, fárasztanod mert ott van a tab amin nettezni is jobb, meg jobb a nagy kijelző a szemednek.
-
Két kérdés jutott eszembe:
1., Még mindig van létjogosultsága a táblagépeknek?
2., 256GB tároló nagynak számít? -
AS
félisten
De jó lenne ha jönne. Persze a szokásos baj ugy is megmarad, hogy exynos 9820 lesz a Eu verzióban ami gyengébb mint a Snapi S855... Majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest