Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Nem tudom, de nekem nagyon tetszik!!
A belső elrendezés legfőkép.
Igaz semmi szükségem iylen házra de akkor is nagyon tetszik. -
Termigáßor
aktív tag
Ez egy baby ház. De annak pont jó.
-
twollah
nagyúr
Eleg nagynak tunik ez a haz.
-
szab.tam
nagyúr
nem hifi méret, való igaz. de fekete cuccok közt, jó elhelyezéssel minden megoldható.
-
hétalvó
addikt
válasz
(Darkwood) #30 üzenetére
Igen, elolre ment egy 12-es, hatul 2db 8cm-es van. Es igy mar jol szellozik. Mondjuk 9800GTX-et tettem bele ami szinten kifele fuj.
szab.tam: ha az erositod is fem elolapos lenne megertened a nyugom igazi okat. es a point of view raadasul nem hifi szeles. az az igazi desktop haz, kb mint a codegen fekvo, lehet picit jobb minosegben, de sehova se passzol be.
-
szab.tam
nagyúr
"A point of view pl vacak muanyag..."
amikor kifűrészeltem a ventirácsot, nem úgy éreztem....
az előburkolat lepattintható, valóban műanyag. de a többi totál fém.(és 8k-ért szerintem hibátlan vétel volt. a lét inkább scythe cuccokra költöttem a jó hűtésért, halk gépért...)
-
hétalvó
addikt
kinek mi a htpc
nekem pl csak a silverstone alu elolapja illett az erositomhoz, reszemrol ezzel nincs baj.
ezzel a hazzal a gond inkabb a bekapcsolo gomb a haz tetejen, semmit nem lehet fole rakni.
egyebkent olyan mint a tobbi silverstone. massziv es minimalista es fem.
miert ATX? 43cm-be belefer, most akkor inkabb ne legyen? belefer ebbe egy mini-itx is ha ugy tetszik.
(A point of view pl vacak muanyag, vagy az uj thermaltake-k is)
-
-XadAnuX+
őstag
Ez a ház nagyon szép, gondolom belül is minden ok vele.
Silverstone nagyon jó kis házakat csinál. -
Ste
addikt
Még +2cm magasság és mehetett volna hátulra 12-es venti is.
Teljesen olyanok ez a házak, mint a rendes álló házak eldöntött változatai
-
BloodRay
veterán
Jó böhöm htpc-nek, de legalább csúnya.
FID a tiéd már pofásabb. -
nyunyu
félisten
már szerintem rég nem htpc-ház így ránézésre... a htpc ház az én tudatomban kb max feleakkora...
HTPC kategoriat nem arra talaltak ki anno, hogy a hazimozi rendszer elemei koze illesztve ne logjon ki formara a tobbi kozul?
Szelessege majdnem szabvany hifi meret (az 43.5 centi, nem 42.5), melysege viszont joval nagyobb, mint az erositoke. (Onkyo erositok jellemzoen 32.9 centi melyek, Yamaha cuccok 36.4 centisek.)
Formavilaga viszont a 15 evvel ezelotti IBM PC 300GL szeriat idezi, nem a hifi cuccokat.Barmennyire ruhellem a Tt cuccokat, a Mozart szerintem HTPC-bben nez ki, mint ez.
(Mondjuk annak a hutese meg rosszabb, mint a Silverstone-e) -
szab.tam
nagyúr
javítva:
-
szab.tam
nagyúr
csak abban semmi mod noincs, az gyárilag ilyen. csak közben tele van bővítővel: +dxva-s passzív vga, 2xtv.... ha csak félmagas cuccokat tesz bele az ember, (most még nem mind ilyen sajnos), akkor a meleg fölfelé száll, és a maradék résen a kereszthuzat elszállítja a termelt hőt.
ilyen szempontból jól átgondolt ház. a hibája az, hogy a táp melegét befelé fújja. de ha jó hatásfokú, és gép is keveset fogyaszt, akkor ez nem gond.
(és elég olcsó, ami még szempont volt....)
ennél megvan a 2*12 centis ventinek a hely a keresztbeszellőzéshez, nem úgy, mint a hírben szereplőnél. és csak 8-10k....
-
Istenem miez? Iszonyat csúnya! Soha nem tenném sehova!
Maradok az enyimnél! És aki nem riad el a moddingtól csatlakozzon!
HTPC modding videobol erősítőből hifi cuccokból topik
A gépem, az erső 3 video az de szombaton jön a negyedik:
FID htpc projekt
És a képek:
Htpc képek
Aki belevágna vagy csak kérdése van az ugorjon át a fentebb linkelt topikba -
szab.tam
nagyúr
egy hasonló méretű házat használok htpc-nek. ez aránylag jól tervezett, főként az első 2 hotswap hellyel. (annak aki hdd-n tartja a filmjeit, nagyon jól használható, ötletetes dolog).
a keresztbe szellőzést nem gondolták át rendesen. kát érte.ha atápot elölre teszik, és nem hagynak 6 hdd helyet, akkor oldalt 1-1 db. 12 centis vintivel lhetett volna kerszthuzat, így a proci hűtőre nem kellett volna külön venti, elmenne félpasszívan. valahogy így:
-
VargaI
senior tag
...pff... ez tényleg egy 10 évvel ezelőtti desktop ház
, és milyen occsóér' adják...
Arról nem beszélve, hogy a két hátsó ventilátor kapásból kuka. Nem értem, hogy a mai napig ilyen hátlapi helyre miért nem dobnak olyan magasabb kivitelű AC ventilátor(oka)t? Olcsók, jól hűtenek, és teszik ezt szinte hangtalanul...
-
Daveedka
tag
tényleg retro hatást kelt, de szép darab
-
LackoMester
addikt
Silverstone-magas minöség,magas ár-ezt jelenti ez a név
(bár mostanság már öket is elérte a válság-ezért árakat csökkentettek)
egyébként pofás,tetszik -
Televan74
nagyúr
Ez drága és ronda is. Engem nem nyűgözött le. Sőt az ára miatt, inkább a padlón fekszek a nevetéstől.
-
mephi666
nagyúr
továbbgondoltam: a htpc végülis home theater pc, tehát a funkciójára tér ki a mozaikszó, nem pedig a méretére... ennyi erővel lehetne szekrény méretű is
ez csak elvileg kötelező mellékes lenne, hogy ne legyen már akkora, mint a desktop pc...
habár ez az egészen nem változtat: nem tetszik
-
aero.
veterán
szerintem is egyértelműen desktop pc, egyébként tetszik, viszont az a két 8 centis bekavar rendesen 2 ezres fordulaton, jobban örültem volna egy 12cm-es helynek.
-
Hebry
senior tag
Ez nem HTPC.
És még marha drága is, nemcsak nagy.
Én se tenném be a nappaliba a tv mellé. -
Atis707
tag
HTPC-be ATX alaplap?
-
mephi666
nagyúr
válasz
foregister #4 üzenetére
erre gondoltam, hogy ez már szerintem rég nem htpc-ház így ránézésre... a htpc ház az én tudatomban kb max feleakkora... vagy kicsit nagyobb... de akkor sem ilyen nagy... a régi fekvő házakra emlékeztet, abból az időből, amikor még ki sem találták ezt a htpc dolgot
-
Symbio
senior tag
Egy ilyet sem raknék be a nappaliba a tv mellé. Ez desktop, nem HTPC
-
DeltaPower
addikt
egyetértek. inkább desktop mint htpc.
-
foregister
tag
valahogy inkább tűnik desktop pc-nek mint egy nappaliban htpc-nek...
-
Ez olyan, mint a nagyon régi, 10 évvel ezelőtti fekvő házak.
Retro korszak.
-
Gonosz15
aktív tag
Nem drága ez egy csöppet?
-
Devid_81
félisten
Húúha, ez a design nem mindennapos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest