Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
már szerintem rég nem htpc-ház így ránézésre... a htpc ház az én tudatomban kb max feleakkora...
HTPC kategoriat nem arra talaltak ki anno, hogy a hazimozi rendszer elemei koze illesztve ne logjon ki formara a tobbi kozul?
Szelessege majdnem szabvany hifi meret (az 43.5 centi, nem 42.5), melysege viszont joval nagyobb, mint az erositoke. (Onkyo erositok jellemzoen 32.9 centi melyek, Yamaha cuccok 36.4 centisek.)
Formavilaga viszont a 15 evvel ezelotti IBM PC 300GL szeriat idezi, nem a hifi cuccokat.Barmennyire ruhellem a Tt cuccokat, a Mozart szerintem HTPC-bben nez ki, mint ez.
(Mondjuk annak a hutese meg rosszabb, mint a Silverstone-e)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest