- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Május
tag
válasz
Nyugdíjas #319 üzenetére
Megérkezett az U2413 as om
Nem akarom elkiabálni de eddig rendesen szuperál annyi hogy ez nem rev 00 hanem rev 01 es de 2013 áprilisi gyártmányú. nem tudom hogy ez jót jelent-e ennél a típusnál...Az usb-t hogy tudom használni a monitoron mert bedugom a pendrivomat de nem történik semmi kell hozzá valami?
-
Május
tag
válasz
Nyugdíjas #311 üzenetére
Szia!
Szerinted az milyen már hogy kicserélték a monitoromat de helyette pixelhibásat kaptam ami ugyan úgy de nem olyan nagy mértékben sárgásodik... ugyan csak REV A00.
A sárgássodás szerintem hiba nivel az ips glow mellett egy kicsit zavaróbb :SMit lehetne ilyenkor tenni ha nem akarod hogy minden héten cserélgessék és a pénzt sem akarod visszakapni mert akkor egy darabig monitor nélkül maradsz (idő mig veszel egy másikat)
Milyet tudnátok vagy tudnál ajánlani dell ips u2412m helyett ami ips paneles és jóóó?
-
Május
tag
A dell u2421m nél az A00 és az A01,02,03,04,05 között mi a különbség melyik a jobb?
Nekem A00 om van. -
Május
tag
75 ös értéken volt a brightness és a kontraszt is 75 ön ez volt az alapbeállításban...
de mintha azt venném észre hogy hosszabb ideig való használat után lehet látni jobban a sárgásodást,
mivel most kapcsoltam be a gépet és fekete képernyőnél most szinte észrevehetetlen... -
Május
tag
És mindegyik ips paneles monitornál ilyen? pl LG ips237l-bn
Ez az elszíneződés romolhat javulhat vagy marad ahogy most van?
Te milyet ajánlanál akkor mert itt nagyon sokan ezt a monitort ajánlják? -
Május
tag
Olvastam az ips glow ról és számoltam is vele de az fehér bevilágítás vagy sárgás is lehet?
amúgy meg nem rézsútos szögből nézem hanem teljesen szemből -
Május
tag
Sziasztok!
Nekem ma jött meg a Dell u2412m monitorom... szép meg minden de sajnos ha fekete háttérnél a jobb a bal alsó része és oldalt is a szélén sárgás elszíneződést látok ami igen zavaró számomra.
Ezzel a problémával mit lehet tenni? ki lehet javítani vagy inkább küldjem vissza egy kis reklamációval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest