- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #56 üzenetére
Ja..a bolti használt ár nagyon jó ám...van, hogy drágább használtan, mint újonnan...kereslet/kínálat eldönti...most per pillanat a konzolboltok állnak rosszabbul. Nem hiszem, hogy annyira tragikus, mint írják..amúgy Te melyiket választanád? 15+e forint egy új AAA játékért, vagy 2500 ftért végigtolod egyszer és annyi, nincs vele macera a továbbikban. De teljesen mindegy az egész vita már jó ideje. Én örülök a lehetőségnek, más meg nem..ennyi.
-
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #54 üzenetére
Game pass eddig is volt. Most annyi lett az újítás, hogy ami xbox exkluzív az automatikusan bekerül. Szóval a játékok szerény 95%-a továbbra sem lesz elérhető benne. Valahogy nem látom reálisnak, hogy valaki az 5% miatt eldobja a 95% utáni hasznát...de lehet én vagyok a hülye. De ha még igaz is lenne, amit kétlek, akkor is lehet venni hardvert az MStől közvetlenül. A mai világban meg, ahol a fiatalok (is, meg az a generáció, aki közben felnőtt) elsősorban a neten nézelődnek, érdeklődnek, nem érzem a hátrányát annak, ha a konzolboltokból eltűnik valami (de nem fog, max egy párból). Ha egy több milliós nézettségű youtuberes arc azt mondja, hogy vegyél xboxot mert tuti, akkor úgyis keresni fogják. Plusz, ha magamból indulok ki (neten olvastam utána mindennek, boltban személyesen annyi történt, hogy odacammogtam a mediaban, hogy megnézzem melyik kontrollere jobb...és utána is neten rendeltem meg...), akkor annyira mindegy, hogy van-e a boltban vagy nincs xbox. Játékot is csak egyszer vettem boltban, a negyedéves nagy akciókkal már eddig se tudtak versenyezni. De parttalan vita, én nem hiszem, hogy bármi hátránya lenne belőle az msnek, a boltok többségében eddig is a ps-t nyomatták (nézd meg a kínálatát a boltoknak....80-20%, plusz ebben a cikkben is a sonyt dícsérik..), gyanítom, nem a boltnak fáj ez, hanem a sonynak. Lehet azt érzik ebben, hogy az MS erőből akarja lenyomni. De ennek örülni kell, mert ettől lesz verseny, aminek a felhasználók a haszonélvezői. Ha meg tényleg belebukik az xbox, az se tragédia..veszek egy másik konzolt (ezt már többször írtam, de egyesek reakcióiból úgy érzem pontosítani kell, mert nem megy át az infó: egy másik GYÁRTÓ konzoljáz is akár, pl switch is bejön nagyon), nem vagyok fanatikus, nagyjából mindegy, hogy min játszok napi 1 órát...az xboxra is pl az ilyenek miatt esett a választásom (jobb szolgáltatások: EA access, game pass, backward compatibility...meg a kontroller.
-
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #52 üzenetére
Ugye tudod, hogy bárhonnan veszed az xboxot (netről, konzolboltból, stb.) MINDEN esetben a Microsofthoz szól a garanciád? Jön a futár viszi, majd hozza. Plusz xy bolt behisztizik, attól még Media Markt szerű hálózatok nem fognak, se az Amazon..ne Magyarországból indulj ki...átlag amerikainak wallmart meg amazon...
De tényleg kár a vita..azon megy kb, hogy a világ egyik legnagyobb cége bele fog e bukni abba, hogy relative kicsi konzolboltok megsértődnek rá (akik között egyébként hatalmas a verseny, ha az egyik leáll az xbox forgalmazásával, 5 másik lesz, aki lecsap a piaci résre...).
-
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #50 üzenetére
De most komolyan...mindig azt hallgatom/olvasom, hogy nincs exkluzív msre..erre mindenki elkezd sírni, hogy akkor így meg úgy nem fogja árulni a játékait..hát ne árulja...megveszik majd máshol. Hidd el lesz, aki fogja árulni..ha más nem, akkor az MS...mit érdekli a játékfejlesztő stúdiót, hogy honnan kap pénzt? Digitális játékkal még jobban is járnak, mert ott nincs használt piac. Azon megy a hiszti, hogy nem fognak használt lemezeket venni, ha olcsóbban megkapják a game passban..hát gratulálok nekik..lehet nem 3xos áron kellene árulni, mint amennyiért beveszik. Amúgy netes felületről (amazon, store, stb) jobban megéri már most is konzolt venni. Konzolboltos árnál olcsóbban már van új xbox one x...a garancia meg minden esetben az mshez szól, így kockázat sincs.
-
mike1334
veterán
Ja...meg néha wellnessbe is megyünk, ha horrort néztem rajta, hogy megnyugodjon.
Gondolom arra célzol, hogy az MS tönkremegy, mert pár konzolbolt nem forgalmazza majd a termékeit. Hidd el, lesz más, aki igen. De ha nem, akkor árulja digitálisan. Azért sír a szájuk, mert az xbox exkluzívak egyből jönnek a game passba? Nincs is exkluzív xboxra
meg, hogy nem pörög majd úgy a használt piac...az ea, ubi, stb eddig se látott egy forintot se használt játékokból...
-
mike1334
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #46 üzenetére
Aham...mert hálivúd is tönkrement a neflix meg az hbo go miatt...
Amúgy az xbox szervíz most is az msnél van..futár viszi-hozza, közvetlen hozzá szól a gari. És ahogy írtam..ha nincs xbox, akkor veszek mást. -
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #44 üzenetére
Csak.
-
mike1334
veterán
válasz
Carlos Padre #42 üzenetére
Ja szóval azért kell aggódni, mert korábban rontott el dolgokat, így egyértelmű, hogy ezután is csak rossz dolgok történhetnek...éééértem...ugye nem baj, ha nem aggódok? Legrosszabb esetben veszek egy másik konzolt..annyira nem csinálok belőle élet-halál kérdést
-
mike1334
veterán
Öhm..ha nem lesz a boltokban Xbox játék, akkor csak az MStől tudják majd beszerezni. Akkor ebbe hogy is bukik bele az MS? A gyártóknak (EA, Ubisoft, stb.) meg külön jó, ha nem lemezesen veszed, mert a digitálisnak nincs használt piaca...Vagy majd a potenciális xbox vásárlók mondják azt, hogy nem veszek xboxot, mert túl olcsón jutnék játékhoz, nekem drágábban kell?
-
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #28 üzenetére
Nekem meg a Sony nem szimpi..ennyi, én örülök, hogy xboxot vettem. És egy szóval nem mondtam, hogy nem írhatod le a véleményed. Viszont minden xbox hír alatt megjelennek az emberek ekézni. Volt hőzöngés Horizon vagy Bloodborne hír alatt, hogy nem jelenik meg xboxra? Na majd Fifa hír alatt se legyen fordítva
Amúgy csak viccelek ám, engem annyira nem zavar, ha egy játékkal nem csak xboxon lehet játszani, ez olyan "sonys" sajátosság...
-
mike1334
veterán
válasz
ProEvoFan #23 üzenetére
Szóval a fejlesztők maguktól döntenek úgy, hogy más platforma nem jelenik meg a játék, és persze függetlenek a Sonytól, pénzt nem kapnak tőlük az exkluzív játékért a fejlesztésre? Tök mindegy mit csinál az MS, ha nincs exkluzív, akkor "nincs mivel játszani rajta", ha meg azon van, hogy neki is legyen, akkor meg milyen szemét már, hogy a világ egyik legnagyobb vállalataként felhasználja a pénzét, hogy több játék jelenjen meg rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- PS4 Pro 1TB
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest