Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Ez nagyrészt elsőre látszik majdnem az összes ilyen hordozható hangszórón,amit írsz.
Én azt gondolom erről a témáról.
Néhány opció.
-hordozható
-kis helyen elfér
-hosszú üzemidő
-telefont kiszolgál.
-dizájnos
Szabadidőben laptop,, tab telefon. hangját feljavítja,és még zenét is viszonylag alapszinten hallgathatunk vele
tehát a hangminőség ilyen kütyünél az igen 10-ed rangú dolog.
körbenéztem a piacon egészen 70-80ezer Ft -os ársávig ,ez B&O kb ide sorolható.
Egyik márka ebben másik márka másban volt jobb,de összességében mindegyik erősen kompromisszumos megoldás .(otthoni hifivel összevetni butaság)
Ahol Jó hangzás volt, ott a viszonylag nagy méret ,kevés üzemidő jellemezte a hordozhatóság volt a szűk keresztmetszet,a másik márka jól néz ki jó üzemidő,de gyatra hangminőség jellemezte.stb.
Tehát kinek mi a fontos.
Neked a hanghűség fontos, akkor bizony be kell áldozni valamit ennek az oltárán ...sajnos.
Én árérzékeny vagyok,de valahogy szólaljon meg,praktikus legyen ,ezért vettem 15000Ft-ért a Jam plus-t.
igen kompromisszumos megoldást ,de ennél többet nem vagyok hajlandó kiadni egy kis 3W-os hangsugárzóért.
Annyival viszont nem rosszabb, mint amennyivel olcsóbb Boose,vagy más neves márkás kis doboznál. -
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Nem állítom hogy ez egy kiváló termék lenne, pláne úgy hogy meg sem hallgattam, viszont én nem tartom túlárazottnak, csak szimplán nem a magyar piacra való.
Biztosan lesz ennek is vevőköre, és nyilván nem a kelet-európai piacon, ahogyan a többi b&o termék sem.
Alapjában véve nincs rossz tapasztalatom a b&o cuccokkal, amiket hallottam tetszettek, nyilván helyen kell kezelni a dolgokat. -
MZperX75
addikt
"Ennyiért a tyúkszart adják. Ez pont annyira hasznos és értékes, mint egy Ferrari lógós kulcstartó szintén 250 euróért."
Kulcstartónak,is van funkciója,sőt láttam 250Euróért fülbevalót is annak is van funkciója, sőt ennek a B&O terméknek is van ...mi a gondod?
Tyúkszart 250Euróért hol láttál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- OLED TV topic
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kerékpársportok
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest