- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
eclipse006 #51 üzenetére
Persze itt is meg kell jegyeznem, hogy akinek ez a hang tetszik, jó választás, de hangminőségben itt sem voltak nagy elvárásaim bt-n keresztül, dróton azért már rendben van.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
SunMount3r #49 üzenetére
Nekem egy ilyen van, igaz ez nem annyira hordozható, és hálózati áramra van szüksége, viszont a hangja kárpótol.
-
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Nem állítom hogy ez egy kiváló termék lenne, pláne úgy hogy meg sem hallgattam, viszont én nem tartom túlárazottnak, csak szimplán nem a magyar piacra való.
Biztosan lesz ennek is vevőköre, és nyilván nem a kelet-európai piacon, ahogyan a többi b&o termék sem.
Alapjában véve nincs rossz tapasztalatom a b&o cuccokkal, amiket hallottam tetszettek, nyilván helyen kell kezelni a dolgokat. -
Ed Parker
nagyúr
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet.
Ezekből a hangszórókból telített a piac, van 10€-tól egészen eddig a 250$/€-ig, mindenki szabadon választhat hogy melyik felel meg igényeiknek, ha van zseton és igény akkor drágábbat, ha nincs akkor olcsóbbat választ.
De attól fikázni egy dizájn céget, akik évtizedek óta az égbe pozicionálják az áraikat butaság.
Én sem megyek be egy Maserati vagy Bentley szalonba hogy ennyire drága, hülyék ezek? Egyszerűen ezek nem nekem vannak árazva, ahogy Rolex vagy Schaffhausen sem, de ettől még nem aggódók, lesz aki ezeket is megveszi.
Ez a kis hangszóró a Bose soundlink Mini-hez képest nem is sokkal drágább.
Én melóba nem venném meg, otthon meg van rendes motyó.
Minden annyit ér amennyiért megveszik. -
Ed Parker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest