Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet.
Ezekből a hangszórókból telített a piac, van 10€-tól egészen eddig a 250$/€-ig, mindenki szabadon választhat hogy melyik felel meg igényeiknek, ha van zseton és igény akkor drágábbat, ha nincs akkor olcsóbbat választ.
De attól fikázni egy dizájn céget, akik évtizedek óta az égbe pozicionálják az áraikat butaság.
Én sem megyek be egy Maserati vagy Bentley szalonba hogy ennyire drága, hülyék ezek? Egyszerűen ezek nem nekem vannak árazva, ahogy Rolex vagy Schaffhausen sem, de ettől még nem aggódók, lesz aki ezeket is megveszi.
Ez a kis hangszóró a Bose soundlink Mini-hez képest nem is sokkal drágább.
Én melóba nem venném meg, otthon meg van rendes motyó.
Minden annyit ér amennyiért megveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest