- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Én nem látom ennyire borúsan a helyzetet.
Ezekből a hangszórókból telített a piac, van 10€-tól egészen eddig a 250$/€-ig, mindenki szabadon választhat hogy melyik felel meg igényeiknek, ha van zseton és igény akkor drágábbat, ha nincs akkor olcsóbbat választ.
De attól fikázni egy dizájn céget, akik évtizedek óta az égbe pozicionálják az áraikat butaság.
Én sem megyek be egy Maserati vagy Bentley szalonba hogy ennyire drága, hülyék ezek? Egyszerűen ezek nem nekem vannak árazva, ahogy Rolex vagy Schaffhausen sem, de ettől még nem aggódók, lesz aki ezeket is megveszi.
Ez a kis hangszóró a Bose soundlink Mini-hez képest nem is sokkal drágább.
Én melóba nem venném meg, otthon meg van rendes motyó.
Minden annyit ér amennyiért megveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest