- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Vélhetően sokkal szebben szól... a Krell cucca egy felsőbb ligás valami, ez meg felső-közép konzumer cucc.
Az erősítő a hangfal meghajtásáért felel, szóval igazából nem is végfokot kellene összevetni, hanem mondjuk ennek a cégnek a hangfalait. De szerintem az is más liga.
Ebben a pénzügyi keretben nem tudom, hogy melyik szól jobban, ez a fa membrános valami, vagy egy kevlár / papír / műanyag akármi.
A jelforrás nyilván alapvetően meghatározza, hogy hogy szól a végén a cucc.A hangfalak világa elég széles, és ez a famembrános csoda érdekes dolog. Bár a mérete alapján nagy csodát nem várnék tőle, lehet, mégis meglepne. Amire való, viszont szerintem eléggé drága kombináció.
-
zetor2000
őstag
Háttööö... a "kiváló sztereó erősítő" az erősen nem ez a 400000 Huf kategória.
Nekem egy ilyesmi a "kiváló"...:
Azt emellé kell még valami, amiről szól, meg valami, amin szól... ez csak egy "kiváló sztereó erősítő".Sajna nem tudom megvenni én sem. És azt is hozzá kell tenni, hogy nem az átlag nappalikban vannak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged