Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz rarri #67 üzenetére

rutinos vagyok már szakításban... rengeteg rövid kapcsolatom volt... össze sem tudnám szedni, hogy mennyi... de ezeket nagyon gyorsan kihevertem... kicsit bosszantott a dolog, de ennyi... buli+pia és már el is felejtettem másnapra :) talán 3 durvább dolog volt... az egyiket vagy 5-6évig csak hevertem... a másik kicsit gyorsabban ment, de a szakítás előtti 1hónap volt a gáz, mert próbáltam megoldani, de annál jobban kicsúszott minden a kezemből...
    a mostani helyzet meg... hm... ez fáj eddig talán legjobban, ezért rossz... én is bizakodok, hogy változni fog még a dolog... egyszerűen nem vagyok képes a postaládáról leszedni a nevét és az ajtóról a névtáblánkat... annyira fájna, mint tegnap, amikor odaadtam neki az összes közös képünket és szedegettem ki egyesével őket a fényképalbumból... várom nagyon a délutánt... dolgoztatom a hírszerzést... :) meg lehet, hogy megkérem, hogy gyakran gyakoroljon a basszgitárral :) (de szerintem kérni sem kell, hanem magától is megteszi, hogy megmutassa, hogy én jobban tekintettel voltam rá, mint ők :) )

Új hozzászólás Aktív témák