- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hmm először is sajnálom =/
Tudom milyen érzés. Nekem is volt hasonló még 5 évvel ezelőtt. Igaz, annak 2,5 év után lett vége.Ilyenkor van pár lehetőség, és azoknak al-lehetőségei.
De szerintem nem lesz ennek még vége.
Szal vagy az lesz, hogy soha többet semmi, és tényleg vége.
Vagy pedig folytatódik. Erre nagyobb a lehetőség a körülményeket figyelembe véve.
Ugyanis a 1,5 év azért elég nagy megszokást eredményez. Amit egyik félnek se könnyű egyik pillanatról a másikra elfelejteni.
Ezért az szokott lenni ilyenkor, hogy újra és újra összejön az adott pár.
A kérdés csak az, hogy a problémákat, ami miatt először szétmentek lehet-e orvosolni.
Ha igen, akkor van rá esély, hogy komolyabb jövője is legyen a dolognak. Ha nem, akkor még egy ideig folytatódik ez az újra együtt aztán megint szét dolog, de ez fájdalmas és hosszú, mire rájönnek, hogy tényleg nincs értelme.És ez szinte mindig szabály szerűen így működik. Rengeteg embert ismertem, akik hasonló cipőben jártak, és szinte mindegyik ugyan ezen történetek valamelyikét mesélte el. Persze volt 1-2 kivétel is, de az csak erősíti a szabályt
Én pl akkor kezdtem el Q3-azni a neten... Az volt az egyetlen dolog, ami szellemileg és fizikailag is 100%-osan lefoglalt... Ha abbahagytam, akkor egyből elöntöttek az érzések, a gondolatok, és kibírhatatlan volt... Így sokszor hajnali 2-3 ig Quakeztem, addig, amikor már bólogatok a monitor előtt az álmosságtól... : ) És csak akkor tudtam elaludni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Magisk
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest