- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hmm először is sajnálom =/
Tudom milyen érzés. Nekem is volt hasonló még 5 évvel ezelőtt. Igaz, annak 2,5 év után lett vége.Ilyenkor van pár lehetőség, és azoknak al-lehetőségei.
De szerintem nem lesz ennek még vége.
Szal vagy az lesz, hogy soha többet semmi, és tényleg vége.
Vagy pedig folytatódik. Erre nagyobb a lehetőség a körülményeket figyelembe véve.
Ugyanis a 1,5 év azért elég nagy megszokást eredményez. Amit egyik félnek se könnyű egyik pillanatról a másikra elfelejteni.
Ezért az szokott lenni ilyenkor, hogy újra és újra összejön az adott pár.
A kérdés csak az, hogy a problémákat, ami miatt először szétmentek lehet-e orvosolni.
Ha igen, akkor van rá esély, hogy komolyabb jövője is legyen a dolognak. Ha nem, akkor még egy ideig folytatódik ez az újra együtt aztán megint szét dolog, de ez fájdalmas és hosszú, mire rájönnek, hogy tényleg nincs értelme.És ez szinte mindig szabály szerűen így működik. Rengeteg embert ismertem, akik hasonló cipőben jártak, és szinte mindegyik ugyan ezen történetek valamelyikét mesélte el. Persze volt 1-2 kivétel is, de az csak erősíti a szabályt
Én pl akkor kezdtem el Q3-azni a neten... Az volt az egyetlen dolog, ami szellemileg és fizikailag is 100%-osan lefoglalt... Ha abbahagytam, akkor egyből elöntöttek az érzések, a gondolatok, és kibírhatatlan volt... Így sokszor hajnali 2-3 ig Quakeztem, addig, amikor már bólogatok a monitor előtt az álmosságtól... : ) És csak akkor tudtam elaludni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest