Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hmm először is sajnálom =/
Tudom milyen érzés. Nekem is volt hasonló még 5 évvel ezelőtt. Igaz, annak 2,5 év után lett vége.Ilyenkor van pár lehetőség, és azoknak al-lehetőségei.

De szerintem nem lesz ennek még vége.
Szal vagy az lesz, hogy soha többet semmi, és tényleg vége.
Vagy pedig folytatódik. Erre nagyobb a lehetőség a körülményeket figyelembe véve.
Ugyanis a 1,5 év azért elég nagy megszokást eredményez. Amit egyik félnek se könnyű egyik pillanatról a másikra elfelejteni.
Ezért az szokott lenni ilyenkor, hogy újra és újra összejön az adott pár.
A kérdés csak az, hogy a problémákat, ami miatt először szétmentek lehet-e orvosolni.
Ha igen, akkor van rá esély, hogy komolyabb jövője is legyen a dolognak. Ha nem, akkor még egy ideig folytatódik ez az újra együtt aztán megint szét dolog, de ez fájdalmas és hosszú, mire rájönnek, hogy tényleg nincs értelme.És ez szinte mindig szabály szerűen így működik. Rengeteg embert ismertem, akik hasonló cipőben jártak, és szinte mindegyik ugyan ezen történetek valamelyikét mesélte el. Persze volt 1-2 kivétel is, de az csak erősíti a szabályt

Én pl akkor kezdtem el Q3-azni a neten... Az volt az egyetlen dolog, ami szellemileg és fizikailag is 100%-osan lefoglalt... Ha abbahagytam, akkor egyből elöntöttek az érzések, a gondolatok, és kibírhatatlan volt... Így sokszor hajnali 2-3 ig Quakeztem, addig, amikor már bólogatok a monitor előtt az álmosságtól... : ) És csak akkor tudtam elaludni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest