- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
azt mondták neki, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön
Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek anatómiai okoból ugyanezt jósolták.
Ezek után nyilván teherbe esett egyetem alatt az első óvatlan egyélyszakás kalandtól.Ebben a témában alapvetően csak valószinüségekről, százalékokról lenne értelme beszélni, de azzal nincs kisegítve az egyszeri ember, aki nem több 10.000-es mintavétellel gondolkozik ilyen téren.
Az orvosok ezt tudják is, de nem mondhatja azt, hogy "0,5% az esélye, hogy teherbe esik, kedves asszonyom", mert lenne, aki a 200. próbálkozás után dörömbölne az ajtaján, hogy há' de doktorúr maga hazudott.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy kevesebbet görcsöljetek rajta, mert megöli a kapcsolatot, tönkreteszi az intimitást, amit kisgyerek mellett egyébként is nehéz fenntartani.
Örüljetek a fiatoknak, élvezzétek a mindennapokat és éljetek mértékkel, egészségesen. Szerintem ez többet fog segíteni a termékenységen, mint bármilyen orvos.
Ismeretségi körben is volt olyan lány, akinek pl. annyira stresszes volt a munkahely+egyetem, hogy teljesen rendszertelen lett a menstruációja és abszolút nulla volt az állóképessége. Nyilván az sem segített, hogy a stresszt alkohollal és cigarettával igyekezte enyhíteni, de az eredendő oka midennek a munkahely volt. -
pengwin
addikt
Az a probléma, hogy bármilyen metódussal is próbálkoztok, kelleni fog a szerencse.
Az emberi test nem egy gép, ami ha nagyon csikorog akkor csak meg kell olajozni, és aztán máris jól működik.
Minden amit a termékenység javítása érdekében csinálnak az orvosok, csak hathat, nem pedig hatni fog. Mindegyik módszernél ki lehet indulni a nagy átlag statiszkájából, de ettől ti még simán bele eshettek abba az X%-ba, amikor nem működik valami, akár több kezelésen át sem.... sajnos.Az életmód sokat számít, de inkább férfiaknál hozhat nagyon markáns változást termékenység terén, és a genetikai adottságokat ott sem tudja felülírni. Nőknél pedig sajnos nagyon komoly maradandó hatása lehet korábbi rossz életmódnak, káros szenvedélyeknek, orvosi félrekezelésnek.
Mi párommal pár évvel mögöttetek járunk, de szóba került a téma, mert barátnőm családjában a genetikai adottságok/ családi kórtörténet miatt felvetődött ezzel kapcsolatban pár kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest