- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
azt mondták neki, hogy természetes úton kizárt, hogy sikerüljön
Nekem is volt olyan ismerősöm, akinek anatómiai okoból ugyanezt jósolták.
Ezek után nyilván teherbe esett egyetem alatt az első óvatlan egyélyszakás kalandtól.Ebben a témában alapvetően csak valószinüségekről, százalékokról lenne értelme beszélni, de azzal nincs kisegítve az egyszeri ember, aki nem több 10.000-es mintavétellel gondolkozik ilyen téren.
Az orvosok ezt tudják is, de nem mondhatja azt, hogy "0,5% az esélye, hogy teherbe esik, kedves asszonyom", mert lenne, aki a 200. próbálkozás után dörömbölne az ajtaján, hogy há' de doktorúr maga hazudott.
Én is csak azt tudom javasolni, hogy kevesebbet görcsöljetek rajta, mert megöli a kapcsolatot, tönkreteszi az intimitást, amit kisgyerek mellett egyébként is nehéz fenntartani.
Örüljetek a fiatoknak, élvezzétek a mindennapokat és éljetek mértékkel, egészségesen. Szerintem ez többet fog segíteni a termékenységen, mint bármilyen orvos.
Ismeretségi körben is volt olyan lány, akinek pl. annyira stresszes volt a munkahely+egyetem, hogy teljesen rendszertelen lett a menstruációja és abszolút nulla volt az állóképessége. Nyilván az sem segített, hogy a stresszt alkohollal és cigarettával igyekezte enyhíteni, de az eredendő oka midennek a munkahely volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest