- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cukimajom
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszórót vennék, nagy elvárásaim nincsenek, de a basszust azért szeretem (Sony SRS-X3 nem szól rosszul, csak drága) néztem ezt a kettő Xiaomi-t:
http://www.gearbest.com/speakers/pp_345599.html
http://www.gearbest.com/speakers/pp_175673.html
Hasonló árkategóriában van jobb? Az előbbi 2 közül melyik a jobb? -
balzs12
tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró vásárlásán gondolkodok..
10ezer forintig érdekelne a dolog.
De lenne pár kritérium:
- Magas üzemidő
-SD kártya bővíthetőség
-Aux csatlakoztatási lehetőség
Persze mindezek mellett lehessen Bluetooht-al is kapcsolódni hozzá. -
Virág et.
senior tag
Creative D80-at ismeri valaki?
A Sardine SDY019 vagy ez tűnik a legjobbnak (emberi áron gyereknek szgép mellé + mobilról zenehallgatás).
A Sardine mellett szól az akku, a Creative mellett a márka (volt tőlük már pár hangszóróm és eddig nem okoztak csalódást) -
retesz147
addikt
Sziasztok!
2 bt hangszóró között vacilálok,
Huawei AM10 vs Bluedio BS-3...Árban "elég közel" vannak egymáshoz, de sajnos egyiket se volt még szerencsém élőben látni, hallani meg főleg....
Huawei 4W vs Bluedio 10W.....A kínai 10W tényleg 10W lehet? nameg persze melyik szólhat szebben, tisztábban?
Tudtok benne segíteni, vagy hol tudnék erről infókat kapni?
Köszi
-
medve25
csendes tag
Sziasztok! En olyan hangszorot keresek amit taskara lehetne akasztani egy karabinerrel mondjuk. Utes viz es porallo is legyen. Otletek, tippek?
-
st6969
őstag
válasz
Analog303 #109 üzenetére
Nekem is megérkezett. Fogásra minőséginek tűnik, de azt hittem, nagyobb a hangereje. Kicsit kevésnek találom a magasat, soknak a közepet. A mély elfogadható méretéhez képest.
Neked is 16-os a max. hangerő? Úgy lehet változtatni a hangerőt, hogy nyomva tartom a gombot?! -
SkyS1gn
félisten
Méretéhez képest elég jól!
-
Rico45
őstag
Sziasztok van egy ilyen kis kütyüm [link] én 2000ft-ért vettem egy szállítótól aki mindenféle kütyüt visz különböző boltokba.
Nagyon jól szól,szépen csatlakozik,micro-sd-ről is játszik frankón!
Egy bibi van az egésszel :-) Ha töltöm világít a piros led,és szépen lassan ki is alszik ahogy feltölt.De nem kéne teljes feltöltésnél zölddel világítania?5órát írnak gyárilag az aksira töltés után,de ez kb. 2 órát bír :-(
Valakinek van hasonló típus?
-
Bavid
senior tag
Ez viszont klassznak tűnik, csak nem szállítanak Magyarországra
-
Bavid
senior tag
válasz
krisztianAMG #118 üzenetére
Na igen az nekem nem tűnik túl bizalom gerjesztőnek...
JBL Flip 2-t néztem, az beleférne árban, hangzása is jónak tűnik, de az akku időnek tesztekben 3,5-5 órákat olvasok (nem max hangerőn), ami ennyi pénzért elég szomorú. a JBL charge 2 meg már túl van 100-on (plusz van teszt amin jól hallatszik, hogy halkabb mint a Flip 2). -
Bavid
senior tag
Szaisztok, campingezéshez keresnék bluetooth-os hangszórót. 100 dollár lenne a határ, és fontos lenne, a nagy hangerő. Egyelőre ezt néztem ki magamnak, ez jóval a keret alatt van, de nem nagyon találtam drágábban se olyat ami jelentősen többet nyújtana (review-k alapján). Valakinek ötlete, véleménye?
-
Maxtreme
addikt
válasz
krisztianAMG #114 üzenetére
Kicsit sem bose copy, áhh.
-
krisztianAMG
senior tag
Most akadtam erre a hangszóróra: [link]
Egész jól néz ki, lehet, hogy megérne egy próbát. -
Patice
nagyúr
A cím olvasás után azt hittem, hogy vízálló hangszórók tesztjét olvashatom majd. Csalódtam.
OK, OK, mindegyik elprüntyög valahogy, de hol a víz?
-
Analog303
tag
Igen néhány hiányosságot sikerült felfedeznem nekem is,ami hosszútávon egyre idegesítőbb lesz majd (ahogy magamat ismerem): nem lehet beletekerni a zeneszámokba;ahogy említetted nincs véletlenszerű lejátszás,sem ismétlés...továbbá a hangerő állítására lehetett volna egy forgópotis megoldást is alkalmazni (így maradhattak volna szabad gombkombinációk a seekinghez pl.)...viszont szerintem ez csak firmware kérdése,utánanézek hogyan lehet hozzáférni (ha lehet) a belsejéhez és ott milyen lehetőségeim akadnak
.Mindenre van megoldás.Köszi még 1x a tippet!
-
Bloksma
aktív tag
válasz
Analog303 #106 üzenetére
Örülök hogy segíthettem, és még jobban örülök, hogy tetszik. Én mondjuk képek alapján először még nagyobbnak gondoltam
A hangerő két felső egysége szörnyen torzít, de szerintem elég annyi, amennyit alatta ad. A hangminőség meg tényleg meglepően jó. Mi többnyire rádióként használjuk, de az mindennapos, ősz óta szépen bírja. Ráadásul én még jobb dollár árfolyam mellett vettem. Ár/érték arányban én nem találtam jobbat, és nekem minden igényemet kielégíti. Talán az egyetlen dolog amit hiányolok, hogy ha usb/sd-ről megy, nem lehet véletlen sorrendet beállítani, de ez tényleg apróság (főleg ha úgyis többnyire bluetooth-t használ az ember)
-
Analog303
tag
Legnagyobb meglepetésemre nagyon jól muzsikál a "kis tégla"
.Köszönöm a tippet Uram! .. és bár méretben talán valóban nagynak tűnhet először,de még így sem problémás szerintem.Funkcionalitását tekintve szuper a line-in/micro-sd/usb bemenetek megléte,az FM rádió csak hab a tortán.Sebességben nem tapasztaltam sem várakozást .flac/.wav kiterjesztésű fileok kezelésénél,sem pedig bármilyen glitch-et/ugrást ami azt jelezhetné,hogy nem bírná el a benne lévő izom ezeket (bár ez manapság már nem hiszem,hogy témának kellene,hogy legyen
lehet csak én vagyok ódivatú
).Indítás után azonnal megszólal,semmi várakozás és ahogy megszólal az nekem nagyon szimpatikus.Bár összehasonlítási alapom nem sok van sajna,de ha a Logitech X230-hoz hasonlítom (-sub) akkor egy nagyon erős párhuzamot veszek észre mind dinamikában,mind részletességben.Teljes hangerőn járatva természetesen a lejátszani kívánt file minőségétől és annak tartalmától függően azért előfordulhatnak torzulások,de azt hiszem ez a limitje lehet a 2x5W-nak és a béke érdekében 1-2 egységgel a max alatt járatva azt hiszem még bőven van benne elég erő egy sütögetés háttérhangulatának megoldásához úgy,hogy közben torzításmentes a végeredmény (bluetoothról hajtva természetesen lehet eq-zni a telefonról,így ez kiküszöbölhető
).Üzemidőről,lévén,hogy délután 1-kor érkezett a szerkezet,majd egy töltést követően hadrendbe állítottam nem sokat tudok nyilatkozni.Egy szó mint 100: árát tekintve (29.80 dollár / ~8100 forint) szerintem abszolút menő vétel \o/. Reméljük kibírja a nyarat
.
-
Analog303
tag
...és megérkezett! Hihetetlen,15. napra megjött
. Kiegészítők terén Micro USB-USB kanóc + jack-jack kábel a hátlapon található (lásd kép) bemenethez. Jelenleg töltődik,tehát még nem hallgattam...szűkszavú leírás a használatbavételről és egyéb beállításokról amit még találtam a dobozban + egy ingyenes/ajándék "One touch silicone stand" ragasztós mobiltartó kütyüt,ami tegyük fel,hogy hasznos. folyt. köv. amint feltöltődött...
-
válasz
rolland88 #102 üzenetére
Bluetoth-on kapcsolódsz a telóval a hangszóróhoz, utána csak simán elindítasz egy zenét a telón és az a hangszórón fog szólni. Pofon egyszerű.
Ha budapesti vagy, menj el az extreme audio nevű boltba, ott a prémium kategória képviselői vannak kiállítva, mindegyiket végigtudod próbálni. Illetve ott a media markt, szintén ki van állítva egy csomó hordozható bluetooth hangszóró. Hallgasd meg őket, aztán el tudod dönteni melyik kell neked.
A laptop hangszórónál még a legolcsóbb pár ezer ft-os darabok is jobbak. Komolyabb darabok meg olyanok mint egy minőségi kis mini hifi. -
rolland88
tag
Üdv.
Én csak a napokban hallottam először ezekről a kütyükről. Elég sokat utazok és a laptop hangereje nem a legjobb. Mennyivel szólnak jobban ezek a kütyük egy átlagos laptopnál? És ha telóról akarok zenét halgatni rajtuk akkor kell vmi program a telóra? -
Rico45
őstag
Sziasztok!
Erre tudnátok válasz adni? Ezt a hangszórótszeretném fejhallgató kimeneten nagy active hanfalra kötni!Menne a dolog ha van rajt vonal kimenet?Szólna mindegyik oldal?
Mert akkor meg is rendelném ha működne!Köszönöm előre is!
Üdv
-
Maxtreme
addikt
Aham a linkelt Bose nagyon is jó, hihetetlen hogy milyen hangzást képes produkálni.
Csak igen, ennek az árán már egy egészen jó 2.1-et lehet vásárolni, amit viszont szintén nem viszel magaddal hörpintős estékre
Más a felhasználási terület. El kell dönteni hogy megér e ekkora felárat valakinek, személy szerint cseppet sem bántam meg hogy szintén a Bose mellett döntöttem.
Valakinek viszont csak annyi kell hogy "szóljon" valami, vagy épp nem akarnak a dologra sokat áldozni, nekik találták ki ezeket a pár 1000ft-os megoldásokat. -
Balu972
aktív tag
válasz
Runner_fxr #93 üzenetére
Igen, az a bose amit beposztoltál király lehet
tényleg csak a cikkben szereplő kategóriáról írtam, de mint visszaolvastam félreérthető hangot ütöttem meg, amit sajnálok. -
Balu972
aktív tag
MZperX75, Maxtreme, Runner_fxr:
Phu, ennyire troll lettem volna?
Nem rosszból mondtam csak továbbgondoltam, azt, hogy ebben az árkategóriában komoly különbségek nem nagyon vannak.Természetesen lehet létjogosultsága, akár egy kertipartin is. Laptophoz én is használok kis usb-s hangfalakat, filmnézéshez nekünk ideális.
-
Maxtreme
addikt
Igen, teljesen életszerű hogy mondjuk egy kerti partira, egy sörözésre, vagy 1 kültéri összejövetelre viszek egy nagyon jó külső hangkártyát nagyon jó hangfallal.
Vagy esetleg fejhallgatót, és leszarom hogy a többiek beszélgetni akarnak velem.Köszönjük a tanácsot, már megérte ma felkelnünk.
-
-
Balu972
aktív tag
Szvsz minőségi zenehallgatásra ilyen kis hangszóró nem lehet elég. Ahhoz vagy nagy és jó hangfalak, vagy külső hangkártya, minőségi fejhallgató, és zeneformátum kell.
Hangoskönyvnek, filmlejátszáshoz működhet vagy pl. egy ppt bemutatóhoz, kisfilm lejátszásához.
-
gergejly
aktív tag
az arctic biztos jobb, mint a többi , de ebben az árkategóriában mindegy, hogy philips vagy noname kínai cucc.
-
dabadab
titán
"5V 500mA-ből azt tudom max leszűrni,hogy kb 2.5W-os"
Viszont az legalább valós érték. Pl. a cikkben lévő - állítólag - 4 watt teljesítmény leadására képes Artic kütyü 12 órát megy egy 2000 mAh-s akksiról (úgy, hogy az erősítő (típustól függően) 60-80%-os hatékonysággal dolgozhat)
-
Rico45
őstag
-
Bastee
tag
Azért manapság is vannak "gettó robbantók" bluetooth-os hangszóró nem feltétlenül szerény mély hangokkal, és hangerővel rendelkezik. Bár amárkával kapcsolatban vannak fenntartásaim, ez egy elég jó kis hordozható cucc!
-
Xelo5
csendes tag
Csodás hogy manapság mik vannak Régen a magnómba dobtam össze egy RIAA fordítót a fej bemenetére + egy jack dugót és ott van máig is működik Hitachi TRK-8010K 6góliát akkuval. 2x4,2W van ráírva 1985-ös cuctól ez az érték nem abszurd ki vittem utcára és azt hitték valami agybeteg bömbölteti a rádiót a kocsiban.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Runner_fxr #81 üzenetére
Téged abszolút megértelek, az olcsóbb kategóriát azért hypolom csak, hogy meséljek az előnyeiről egy konkrét példával a többi olvasónak, hátha valakinek hasonlóra kell mint nekem. Azért természetesen egy búz lenne a csúcs, ha mondjuk egy tizesért leesne a kamionról.
-
A kínába elmenni dolgot képletesen értettem.
Amiket hazai piacon forgalmaznak az egy vicc a komolyabbakhoz képest, lehet az ottani piacon van brutál minőség occóért, de azért nem mennék odáig kipróbálni.
Az igaz, hogy egy 60 ezres cuccot az ember jobban félt mint egy 5 vagy 10 ezrest, de azért annyira nem kell félteni se. Nekem egy szilikon tokban van, rengeteget hoztam vittem a táskába, melóba, barátnőmhöz, bringázni, hibátlan még mindig. Persze koszos helyre nem vinném, de ez elvégre egy hordozható cucc, nem kell annyira félteni se. Kicsit nagyobb mint a kávés pohár méretű, az is igaz, de azért még bőven az a kategória, hogy könnyedén magaddal tudod vinni, nekem a kabátzsebben is elfért.
Természetesen azt is meg lehet érteni, hogy nem mindenki ad érte ennyit, nem is kell, van temérdek alternatíva sokkal olcsóbban is, de én a legjobbat akartam megvenni, a lehető legkisebb méretben. Ennél jobbat ebben a kategóriában nem találtam, ami ennél jobb az már nagyobb is. Ami meg kisebb az szarabb is.
Ha lesz ennél jobb ebben a méretben vagy akár kisebb méretben, akkor ezt eladom és megveszem azt. De gyanítom a soundlink mini 2-ig még várnom kell ezzel. -
Kuruc2
senior tag
válasz
Runner_fxr #79 üzenetére
Minek elmenni? Már van posta is újabban.
(Vicc hogy 50ért lehet venni 8magos coolpadot, és van aki mégis 50 fölött vesz telót. Annál nagyobb vagy gyorsabb már mivégre?)
Ez a búz a legszebb hangú hordozható hangcucc, amit hallottam eddig, de van mérete és súlya is szemben a sok kávéspohárral. Meg azért 60as cuccot nem vinnék munkába, szemben az 5-6os kávéspoharakkal.
Meg van mit mire, és kinek mennyije van rá. De a búzt csak kíméletes helyekre, meg ha gazdag lennék.
Így maradok ennél addig. (kedvenc márka)
3,5 K, geci hangos. +Tartós. Cserébe mély nincs, meg akksi se, meg bluetooth se, meg nem kávéspohár. De egyik se kell nekem melóba(max mély az hiányzik), csak a hordozhatóság, a méret, meg a mobilrakötés.
-
Azért szerintem az ájfón sokkal irreálisabban drága mint ez a kis bose. Én tényleg rengeteg ilyen kis pöcs hangszórót meghallgattam, ha találtam volna ilyen minőséget olcsóbban akkor azt veszem, de nem találtam. Ettől még persze lehet, hogy van, de azért Kínáig nem mennék el érte.
Egyébként már hamisítják a bose soundlink mini-t: [link] -
Maxtreme
addikt
Katt
Még ezt a creative-ot tartják a Bose ellenfelének, de szerintem a video magáért beszél.Nyilván érdemes normálisabb hangrendszerrel hallgatni úgy lehet csak érezni a különbséget.
Az árával kapcsolatban meg.. Bose.. Kicsit mindig is túlárazott volt, de cserében minőséget adnak ki a kezeik közül.
-
vacs
veterán
Esetleg a T-nél kapható Xqisit XQBeats Bluetooth Box 2.0-t is megnézhetnétek.
Kis mélynyomó is van benne, nagyon jól szól és most 5-6K-ért elhozható, pedig eredetileg 20.890-ért árulták!vwpolopg írta: "A gyártó honlapjának tárolt változata szerint újkori ára 99 euró volt, amazonon most is 80 font, szóval nem rossz kütyü ez
Az egyiken amit vettem rajtamaradt az árcímke amennyiért a t-pontban árulták korábban 20890 volt. Szóval jó cucc ez "
Egy ilyen (Kuruc2 által linkelt) mérőt ti is rendszeresíthetnétek,[link].
-
Kuruc2
senior tag
Különbséget itt is lehet érzékelni: https://www.youtube.com/watch?v=lhJoqaEjAlU
~6:30 --> -
válasz
- = Zk = - #72 üzenetére
Tulajdonképpen már 30 tól kezdődve a legtöbb nagyot "durrant" ,de a Bose hangzása kiemelkedik, amíg ezt nem hallja az ember azt hiszi a másik jól szól.
Előtte logitech boombox volt, az is nagyon jó volt, a mini is meg a wireless is, de meg se közelítik a mostanit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Runner_fxr #69 üzenetére
itt az egyik angol séfnek van ilyen... tényleg nagyot durrant a kicsike...
-
Nyilván így éri meg nekik, egy iphone 6 mér annyi? Az meg pláne nem ér 250-300 ezret. Ebben egyébként van anyag rendesen, 60 deka a súlya, kb kétszer olyan nehéz mint az ekkora hangszórók. Meghallgattam mit adnak 10-15-ért meg 30-40-ért, úgy ítéltem meg akkor inkább ez 60-ért, mert ez tényleg baromi jó.
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Runner_fxr #69 üzenetére
Azért nem semmi hogy 60 ropiért tudják csak piacra dobni.
-
Valóban a mélye a legbrutálisabb, illetve a kristálytiszta hangzása. A JBL-ek se rosszak, de érezhetően szebben szó a Bose, hangerőben hozza az átlagot, de hangminőségben, basszusban verhetetlen a kategóriájában. Múltkor beültünk egy kis sörözőbe a haverommal, nálam volt, megkérte kapcsoljam be, az emberek a pultnál nem hittek a fülüknek és szemüknek, csak forgatták, hogy honnan a fenéből jön ki ez a hang.
Amikor az üzletben kipróbáltam egy csomó hangszórót, ezt meghallottam már tudtam, hogy itt a többi nem rúg labdába.
pusszycat: Az ára nem olcsó, 60 ezer körül van, én akcióban vettem 59-ért egy tokkal együtt.
Viszont amennyivel drágább annyival jobb is. Hallottam nem egy bluetooth hangszórót 50-60 körül, és egy nagy vicc volt a bose-hoz képest. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Runner_fxr #61 üzenetére
Azok kedvéért akik most eldöntötték , h vesznek ők is egy Bose-t meg írhatnád a pontos árát is.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Runner_fxr #61 üzenetére
detto.
Méretéhez képest valami eszméletlen hogy milyen mélyet tud kipréselni magából.
Akinek eddig mutattam, mind kereste a mélynyomót h hol van. -
adika4444
addikt
Zsír kis teszt!
Viszont ha lesz még egy, dobjátok tesztpadra a JBL Micro Wireless-t, testvérem szerint nagyon jó, ráadásul van rajta 3.5 mm jack is, igaz 16000 Huf az ára, de tényleg jól szól. -
elefant
őstag
válasz
Runner_fxr #61 üzenetére
baazzzz! az elég király lehet
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Runner_fxr #61 üzenetére
Szép darab jól szólhat.
-
-
Zsolt!!
aktív tag
Ismerösöm beszerzett egy hasonló nem Bluetooth-ős darabot.Elöszőr kicsit mosolyogtunk, de aztán meglepödtünk a hangzásán.Elég hangosan tud szólni és tisztán. Ennek ellenére háttérzenélésre használnám mondjuk borozás/sörözés mellé csak berakod a kistáskába és indulás .
-
MZperX75
addikt
válasz
pusszycat #57 üzenetére
Hugi?ja hogy világítósat.....autós neked nem lány vagy?
kaptam 2 db gagyit innen onnan,besokalltam azt vettem a Jammet melóba télen hóba részegen kocsmába lejtettem egy tucatszor,strapabíró mindenes Tabletre ,laptopra,számítógéphez,telefonhoz kiválóan tudom használni,csodájára járnak ahogyan szól.5-6 ezres kategória 1-2 hétmax 1 hónap es tönkre ment nálam,ez most már június óta napi használatban van (zingelem)
turorudi
Ez tud sztereót csak 2 db kell belőle
-
turorudi
aktív tag
Emberek, ezek mono hangszórók! Hová lehet még ennél visszább fejlődni?
-
MZperX75
addikt
válasz
pusszycat #31 üzenetére
Ezekkel a világítós szarokkal az őrületbe lehet kergetni.
Én ezt használom,kevés van ami ilyen jól szól,és akár ,ha van 2db,akkor még sztereót is tud.
10 fajtát néztem hangra ez tetszett,illetve ez szólt számomra a legjobban én még 12900-ért vettem,tavaly nyáron.
JAM plus
-
kromatika
veterán
Komolyan nem értem azokat az embereket akik ezeknek az eszközöknek a hasznosságát meg kérdőjelezik.Én is régóta használom a JBL Clippet,és arra amire kell tökéletes.Mégpedig a telefonom tárolt zenék élvezhető hallgatására külső hordozható kis méretű eszközön.Természetesen ha komolyabban akrok zenét halgatni otthon akkor én sem ezen teszem,de pl utazáskor stb..nagyon jól jön.Sőt most mivel sokat utazom vettem egy JBL Charge 2-öt[link] ezen már van mély is rendesen.Pár napos útjaimnál bedobom a bőröndbe,és telo,illetve notebook mellé kiváló,alkalmi zene hallgatásra stb..
-
DrJános
aktív tag
Köszönet a tesztért.
Mondhatni hiánypótló írás, mert elég keveset lehet olvasni ezekről a masinákról.
Nem tudom mennyi tesztet terveztek még, de szerintem jöhet bőven mert jó lenne tudni, hogy ezeknél hol kezdődik az a kategória ami már szépen is szól, nem csak hangosan. -
- = Zk = -
félisten
nekem ilyen van... szépen bezengi a melóhelyemet....nem egy Bose, de nekem pont jó...
és biztos jobbak, mint a fentiek..
csodálom is, hogy nem került vmi értelmes "soundbar" a listába -
Bloksma
aktív tag
Felhasználástól függ. Aki csak otthon hallgat zenét, annak fölösleges. Nekem van egy olyan, amit már egy korábbi hozzászólásban említtettem. Konyhában rádió, szobában ébresztő. Bográcsozáshoz, kinti időtöltéshez, társasjátékozáshoz, sörözéshez, főzés és még sorolhatnám mennyi helyre lehet vinni ahol nem feltétlenül adott az áramellátás. Nekünk már sokszor jól jött, pedig még csak pár hónapos. Természetesen ha tehetem, nem erről hallgatok zenét.
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Ezeket laptoppal is lehet hallgatni?
Köszönettel:
M
-
-
MoVieFaN
aktív tag
Aki ilyen eszközben gondolkodik, az döntés előtt tegyen egy próbát a JBL Clippel is, mert meg fog lepődni. Ráadásul most 9900Ft-ért hozzá lehet jutni. Én nem bántam meg, tiszta magas és középtartomány, és még mély is van a bass reflex kialakítás miatt.
-
SkyS1gn
félisten
Lássuk csak:
- nemigen hordozható- ahhoz kell egy pendrive vagy valami zeneforrás, ez megint csak több eszközt jelent ha mai fejjel gondolkozol és megpróbálsz mindent egy helyre süríteni > telefon
- elemmel működik, az tényleg sokkal jobb mint az akksi, mivel dobhatod a kukába ha lemerül.
Nemsoká megyek edzeni, sajnos mostanság beltérben, ahol van egy kis hifi, de azon is csak usb van így a telefonos zenetáramat nem használhatom azon, leviszem az Arctic S133BT-met, 5másodperc, már megy is a zene, sokan meglepődtek hogy szól a kis bestia, lepipálja azt a hifit ami ott van.
Nehéz "hallatlanba" bt hangszórót vásárolni, mással ellentétben erről egy yt videó semmit sem mond el, de ez volt életem egyik legjobb vétele
-
davis999sola
tag
válasz
callmeakos #36 üzenetére
+1 tobb mint 1 eve vettem (bt1302)
de arban es teljesitmenyben most sincs ellenfele -
callmeakos
veterán
Én egy éve vettem a mostani Technika BT hangszórómat kemény 2000 kopejkáért. Olyan amilyen, de nem róhatok fel semmit neki, mert egy Péntek esti sörözés árába került
-
Feri1977
senior tag
Ezeknek a kütyüknek semmi értelme. Fogok ráteszek egy jack gudós hangfalat ami 10-20 wattos (igaz hálózatról megy), azt jó napot! Bár komolyan van olyan, aki telefonra köt hangfalat, és így hallgat zenét? Őrület
-
pusszycat
nagyúr
Nekem ez jön be illetve be fogok szerezni egyet. [link]
-
davidsone
addikt
válasz
macilaci78 #26 üzenetére
kb.
-
macilaci78
nagyúr
Ezek közül egyedül az Artic-nak látom értelmét. Nyakba akasztva, vagy a visszapillantóról lelógatva.
-
atike
nagyúr
Jó lenne megnézni egy egyel komolyabb adagot is...
-
SkyS1gn
félisten
Artic-tól nekem az S113BT vált be de nagyon, 2 közép és 2 "mélynyomó" azt a 11ezret igen megérte anno, rengeteget használom. Kinti edzések, kondi, stb... akármikor akárhol, sokat húz az akksija is! NFC, AptX, BT 4.0, jack, de USB-n gépről bekapcsolás nélkül is szól, sőt tölt is e közben!
Megvenném mégegyszer is az tuti! -
Annyira azért nem rosszak,de ugye senki ne várjon extra mélyeket ilyen pici hangszórótól.
-
-
Kuruc2
senior tag
A divoom brutál jól szól, meg is lepődtem. Alapból is remeg minden amihez hozzáér a mélyhangzástól, megéred kiszigszalagozni hogy ne mászkáljon. Ha egy vékonyabb asztallap közepére rakod, a teljes asztalalp tolja a mélyet. Nagyon komoly cuccos. Hangerő kb olyan közepes ezekhez a telóhangszórókhoz képest (jelenleg edifier mp230 van, ez jó hangos, és tartós, meg olcsó, csak nincs mély, nem bluetoothos meg nem akksis).
A Divoom a mélyben szaki a kicsik közt, kb egy hónap után meg is halt nekem. Kb egy hónapja levelezek az extreme digitallal, hogy küldjenek garifutárt, de nehezen akaródzik nekik.
-
Bloksma
aktív tag
Aki esetleg kicsit több funkcionalitásra vágyik, és nem ódzkodik a kínai rendelésektől, azoknak tudnám ajánlani a Sardine SDY-019. Kijelző, rádió, micro sd, usb, 3.5-ös jack bemenet. Persze kicsit nagyobb, mint ezek, de szerintem gyönyörűen szól. Nálunk már hónapok óta nagyszerűen teszi a dolgát. Expower és még 1-2 más márkanéven is fut, de ugyanaz a cucc mind.
-
Én a kutyut kérem, köszönöm
-
creation
senior tag
Csodálatos... Hogy ennek gyermekkori barátaim, akik hangszórókat meg walkmant kötöztek a bringájukra, hogy örültek volna...
De azt a villamoson (vonaton, buszon) részt inkább kihagytam volna, ne adjunk az emberek azon rétegének további ötleteket akik már így is telefonjukat bömböltetik, ha kell ha nem... (Bár mondjuk lehet hogy az a réteg nem nagyon olvasója a PH-nak
)
-
hemaka
nagyúr
Ezek is elég szépen szólnak.
Illetve van ennek egy nagyobb testvére is, amiből ha kettőt veszel, sztereóban is nyomják.
-
Na ezek azok az eszközök amikre szerintem semmi szükség nincs. Vannak jó bluetooth hangszórók is, de azok nem ezek. Ha már pénzt adunk ilyenért, akkor jobb ha nem vagyunk ennyire olcsó jánosok.
30-tól indulnak az értelmes darabok. -
Bastee
tag
Fúúú én itt egy YooBao és Divoom Bluetune Solo -t néztem volna még meg ezek mellé... Árban beillenek, és érdekes lenne, hogy ezekhez képest milyenek
-
dabadab
titán
A cím után némi csalódás volt, hogy medencében nem tesztelted őket
-
freeapro
senior tag
Médiában kapható egy csomó fajta JBL az is beleférhetett volna.
-
sefan67
aktív tag
"utcán, biciklin, villamoson"
... Na ezeket felejtsük el szépen :-D -
davidsone
addikt
A "villamoson" kicsapni hagy szóljon
ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest