- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kínába elmenni dolgot képletesen értettem.
Amiket hazai piacon forgalmaznak az egy vicc a komolyabbakhoz képest, lehet az ottani piacon van brutál minőség occóért, de azért nem mennék odáig kipróbálni.
Az igaz, hogy egy 60 ezres cuccot az ember jobban félt mint egy 5 vagy 10 ezrest, de azért annyira nem kell félteni se. Nekem egy szilikon tokban van, rengeteget hoztam vittem a táskába, melóba, barátnőmhöz, bringázni, hibátlan még mindig. Persze koszos helyre nem vinném, de ez elvégre egy hordozható cucc, nem kell annyira félteni se. Kicsit nagyobb mint a kávés pohár méretű, az is igaz, de azért még bőven az a kategória, hogy könnyedén magaddal tudod vinni, nekem a kabátzsebben is elfért.
Természetesen azt is meg lehet érteni, hogy nem mindenki ad érte ennyit, nem is kell, van temérdek alternatíva sokkal olcsóbban is, de én a legjobbat akartam megvenni, a lehető legkisebb méretben. Ennél jobbat ebben a kategóriában nem találtam, ami ennél jobb az már nagyobb is. Ami meg kisebb az szarabb is.
Ha lesz ennél jobb ebben a méretben vagy akár kisebb méretben, akkor ezt eladom és megveszem azt. De gyanítom a soundlink mini 2-ig még várnom kell ezzel. -
Azért szerintem az ájfón sokkal irreálisabban drága mint ez a kis bose. Én tényleg rengeteg ilyen kis pöcs hangszórót meghallgattam, ha találtam volna ilyen minőséget olcsóbban akkor azt veszem, de nem találtam. Ettől még persze lehet, hogy van, de azért Kínáig nem mennék el érte.
Egyébként már hamisítják a bose soundlink mini-t: [link] -
Maxtreme
addikt
Katt
Még ezt a creative-ot tartják a Bose ellenfelének, de szerintem a video magáért beszél.Nyilván érdemes normálisabb hangrendszerrel hallgatni úgy lehet csak érezni a különbséget.
Az árával kapcsolatban meg.. Bose.. Kicsit mindig is túlárazott volt, de cserében minőséget adnak ki a kezeik közül.
-
Nyilván így éri meg nekik, egy iphone 6 mér annyi? Az meg pláne nem ér 250-300 ezret. Ebben egyébként van anyag rendesen, 60 deka a súlya, kb kétszer olyan nehéz mint az ekkora hangszórók. Meghallgattam mit adnak 10-15-ért meg 30-40-ért, úgy ítéltem meg akkor inkább ez 60-ért, mert ez tényleg baromi jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged