- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
válasz
Analog303 #106 üzenetére
Örülök hogy segíthettem, és még jobban örülök, hogy tetszik. Én mondjuk képek alapján először még nagyobbnak gondoltam
A hangerő két felső egysége szörnyen torzít, de szerintem elég annyi, amennyit alatta ad. A hangminőség meg tényleg meglepően jó. Mi többnyire rádióként használjuk, de az mindennapos, ősz óta szépen bírja. Ráadásul én még jobb dollár árfolyam mellett vettem. Ár/érték arányban én nem találtam jobbat, és nekem minden igényemet kielégíti. Talán az egyetlen dolog amit hiányolok, hogy ha usb/sd-ről megy, nem lehet véletlen sorrendet beállítani, de ez tényleg apróság (főleg ha úgyis többnyire bluetooth-t használ az ember)
-
Bloksma
aktív tag
Felhasználástól függ. Aki csak otthon hallgat zenét, annak fölösleges. Nekem van egy olyan, amit már egy korábbi hozzászólásban említtettem. Konyhában rádió, szobában ébresztő. Bográcsozáshoz, kinti időtöltéshez, társasjátékozáshoz, sörözéshez, főzés és még sorolhatnám mennyi helyre lehet vinni ahol nem feltétlenül adott az áramellátás. Nekünk már sokszor jól jött, pedig még csak pár hónapos. Természetesen ha tehetem, nem erről hallgatok zenét.
-
Bloksma
aktív tag
Aki esetleg kicsit több funkcionalitásra vágyik, és nem ódzkodik a kínai rendelésektől, azoknak tudnám ajánlani a Sardine SDY-019. Kijelző, rádió, micro sd, usb, 3.5-ös jack bemenet. Persze kicsit nagyobb, mint ezek, de szerintem gyönyörűen szól. Nálunk már hónapok óta nagyszerűen teszi a dolgát. Expower és még 1-2 más márkanéven is fut, de ugyanaz a cucc mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest