- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
válasz
Analog303 #106 üzenetére
Örülök hogy segíthettem, és még jobban örülök, hogy tetszik. Én mondjuk képek alapján először még nagyobbnak gondoltam
A hangerő két felső egysége szörnyen torzít, de szerintem elég annyi, amennyit alatta ad. A hangminőség meg tényleg meglepően jó. Mi többnyire rádióként használjuk, de az mindennapos, ősz óta szépen bírja. Ráadásul én még jobb dollár árfolyam mellett vettem. Ár/érték arányban én nem találtam jobbat, és nekem minden igényemet kielégíti. Talán az egyetlen dolog amit hiányolok, hogy ha usb/sd-ről megy, nem lehet véletlen sorrendet beállítani, de ez tényleg apróság (főleg ha úgyis többnyire bluetooth-t használ az ember)
-
Bloksma
aktív tag
Felhasználástól függ. Aki csak otthon hallgat zenét, annak fölösleges. Nekem van egy olyan, amit már egy korábbi hozzászólásban említtettem. Konyhában rádió, szobában ébresztő. Bográcsozáshoz, kinti időtöltéshez, társasjátékozáshoz, sörözéshez, főzés és még sorolhatnám mennyi helyre lehet vinni ahol nem feltétlenül adott az áramellátás. Nekünk már sokszor jól jött, pedig még csak pár hónapos. Természetesen ha tehetem, nem erről hallgatok zenét.
-
Bloksma
aktív tag
Aki esetleg kicsit több funkcionalitásra vágyik, és nem ódzkodik a kínai rendelésektől, azoknak tudnám ajánlani a Sardine SDY-019. Kijelző, rádió, micro sd, usb, 3.5-ös jack bemenet. Persze kicsit nagyobb, mint ezek, de szerintem gyönyörűen szól. Nálunk már hónapok óta nagyszerűen teszi a dolgát. Expower és még 1-2 más márkanéven is fut, de ugyanaz a cucc mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged