Új hozzászólás Aktív témák

• Analog303

tag

válasz Bloksma #16 üzenetére

Legnagyobb meglepetésemre nagyon jól muzsikál a "kis tégla" :).Köszönöm a tippet Uram! .. és bár méretben talán valóban nagynak tűnhet először,de még így sem problémás szerintem.Funkcionalitását tekintve szuper a line-in/micro-sd/usb bemenetek megléte,az FM rádió csak hab a tortán.Sebességben nem tapasztaltam sem várakozást .flac/.wav kiterjesztésű fileok kezelésénél,sem pedig bármilyen glitch-et/ugrást ami azt jelezhetné,hogy nem bírná el a benne lévő izom ezeket (bár ez manapság már nem hiszem,hogy témának kellene,hogy legyen :) lehet csak én vagyok ódivatú :) ).Indítás után azonnal megszólal,semmi várakozás és ahogy megszólal az nekem nagyon szimpatikus.Bár összehasonlítási alapom nem sok van sajna,de ha a Logitech X230-hoz hasonlítom (-sub) akkor egy nagyon erős párhuzamot veszek észre mind dinamikában,mind részletességben.Teljes hangerőn járatva természetesen a lejátszani kívánt file minőségétől és annak tartalmától függően azért előfordulhatnak torzulások,de azt hiszem ez a limitje lehet a 2x5W-nak és a béke érdekében 1-2 egységgel a max alatt járatva azt hiszem még bőven van benne elég erő egy sütögetés háttérhangulatának megoldásához úgy,hogy közben torzításmentes a végeredmény (bluetoothról hajtva természetesen lehet eq-zni a telefonról,így ez kiküszöbölhető ;) ).Üzemidőről,lévén,hogy délután 1-kor érkezett a szerkezet,majd egy töltést követően hadrendbe állítottam nem sokat tudok nyilatkozni.Egy szó mint 100: árát tekintve (29.80 dollár / ~8100 forint) szerintem abszolút menő vétel \o/. Reméljük kibírja a nyarat :).

Új hozzászólás Aktív témák