- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloksma
aktív tag
Felhasználástól függ. Aki csak otthon hallgat zenét, annak fölösleges. Nekem van egy olyan, amit már egy korábbi hozzászólásban említtettem. Konyhában rádió, szobában ébresztő. Bográcsozáshoz, kinti időtöltéshez, társasjátékozáshoz, sörözéshez, főzés és még sorolhatnám mennyi helyre lehet vinni ahol nem feltétlenül adott az áramellátás. Nekünk már sokszor jól jött, pedig még csak pár hónapos. Természetesen ha tehetem, nem erről hallgatok zenét.
-
-
SkyS1gn
félisten
Lássuk csak:
- nemigen hordozható- ahhoz kell egy pendrive vagy valami zeneforrás, ez megint csak több eszközt jelent ha mai fejjel gondolkozol és megpróbálsz mindent egy helyre süríteni > telefon
- elemmel működik, az tényleg sokkal jobb mint az akksi, mivel dobhatod a kukába ha lemerül.
Nemsoká megyek edzeni, sajnos mostanság beltérben, ahol van egy kis hifi, de azon is csak usb van így a telefonos zenetáramat nem használhatom azon, leviszem az Arctic S133BT-met, 5másodperc, már megy is a zene, sokan meglepődtek hogy szól a kis bestia, lepipálja azt a hifit ami ott van.
Nehéz "hallatlanba" bt hangszórót vásárolni, mással ellentétben erről egy yt videó semmit sem mond el, de ez volt életem egyik legjobb vétele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest