Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Tigerclaw #11 üzenetére
Szerintem érdemes bízni benne hogy növelnek a bitrátán és felbontáson is, amikor a kijelzők kritikus tömege indolkoltá teszi. Nem ismerem a számokat de könnyen el tudom képzelni hogy a nagyátlag továbbra is FHD-n van (én is a TV-vel), és 4-5-6+ éves tévéket használ ahol a kontraszt a kanyarban sincs a HDR-hez.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ok, de közben az otthoni filmezés a stream felé mozdult, ott pedig értelmetlenné válik szinte minden hasonló fejlesztés. Ott se felbontás, se megfelelő bitráta nincs, nem hogy HDR...vagy ha igen, annak már semmi köze nincs ahhoz amilyen lehetne mondjuk egy Blu-ray megoldás esetén.
Ugyanaz mint a 4k, 8k, 3D esete. Lesz min nézni, de nem lesz mit nézni. A Blu-ray továbbra is halott, a streamek meg fapadosak. Lehet majd nézni a Youtube-os demókat és fura mód az lesz a minőség.
-
válasz
ambination #9 üzenetére
Szerintem 220 ezer Forint körül.
-
ambination
tag
Előrendelős akciókról valami belső infó a hivatalos elött?augusztus 24-26 körül várható ha jól tudom,hogy árulni kezdik végre..csak a kérdés,hogy a 690 dollár körüli árból mennyi lesz itthon forintban a csak wifis alap modell?6giga 128 giga modell..
-
Noukoum
veterán
Nem rossz, sőt pazar. Viszont a támogatással vannak gondok.
-
Csepy
őstag
Nem rossz, de minek tabletbe ilyen erős panel?
-
Lt.Glove
csendes tag
Valaki megdobhatna egy ilyennel. Duzzogva, de elfogadnám
-
Taszillo
tag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Az a teljes felületre vonatkozik. Kis területet tekintve sokkal magasabb is is lehet a csúcsfényerő.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy csak az Amazon Prime támogatja...gondolom ők is csak részben, a tartalmaik töredékénél. Persze a tévék esetén sincs túl sok tartalom. Már megy a vérre menő harc a HDR formátumok között, miközben jelenleg szinte senki sem érdekelt a dologban. A lényeg megint a bezárkózás saját mások által nem támogatott megoldásokba.
Amúgy van értelme egy ilyen tablet esetén ennek a HDR10+ -nak? A fényereje gondolom meg se közelíti ezeket az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged