- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
Tigerclaw #11 üzenetére
Szerintem érdemes bízni benne hogy növelnek a bitrátán és felbontáson is, amikor a kijelzők kritikus tömege indolkoltá teszi. Nem ismerem a számokat de könnyen el tudom képzelni hogy a nagyátlag továbbra is FHD-n van (én is a TV-vel), és 4-5-6+ éves tévéket használ ahol a kontraszt a kanyarban sincs a HDR-hez.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ok, de közben az otthoni filmezés a stream felé mozdult, ott pedig értelmetlenné válik szinte minden hasonló fejlesztés. Ott se felbontás, se megfelelő bitráta nincs, nem hogy HDR...vagy ha igen, annak már semmi köze nincs ahhoz amilyen lehetne mondjuk egy Blu-ray megoldás esetén.
Ugyanaz mint a 4k, 8k, 3D esete. Lesz min nézni, de nem lesz mit nézni. A Blu-ray továbbra is halott, a streamek meg fapadosak. Lehet majd nézni a Youtube-os demókat és fura mód az lesz a minőség.
-
válasz
ambination #9 üzenetére
Szerintem 220 ezer Forint körül.
-
ambination
tag
Előrendelős akciókról valami belső infó a hivatalos elött?augusztus 24-26 körül várható ha jól tudom,hogy árulni kezdik végre..csak a kérdés,hogy a 690 dollár körüli árból mennyi lesz itthon forintban a csak wifis alap modell?6giga 128 giga modell..
-
Noukoum
veterán
Nem rossz, sőt pazar. Viszont a támogatással vannak gondok.
-
Csepy
őstag
Nem rossz, de minek tabletbe ilyen erős panel?
-
Lt.Glove
csendes tag
Valaki megdobhatna egy ilyennel. Duzzogva, de elfogadnám
-
Taszillo
tag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Az a teljes felületre vonatkozik. Kis területet tekintve sokkal magasabb is is lehet a csúcsfényerő.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy csak az Amazon Prime támogatja...gondolom ők is csak részben, a tartalmaik töredékénél. Persze a tévék esetén sincs túl sok tartalom. Már megy a vérre menő harc a HDR formátumok között, miközben jelenleg szinte senki sem érdekelt a dologban. A lényeg megint a bezárkózás saját mások által nem támogatott megoldásokba.
Amúgy van értelme egy ilyen tablet esetén ennek a HDR10+ -nak? A fényereje gondolom meg se közelíti ezeket az értékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest